Προβλέψεις Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η έμπνευση θα σας χτυπήσει σε μια ακατάλληλη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που θέτει σε αναμονή αυτού του είδους τα πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν θέλετε λίγο χρόνο μόνος σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή. Δικαιούστε λίγο προσωπικό χρόνο μακριά απ΄ όλους και από όλα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωή σας είναι δική σας μόνο και καλό θα είναι να κόψετε εντελώς σε μερικούς το πολύ θάρρος να επεμβαίνουν σε αυτήν και να νομίζουν ότι μπορούν να την κάνουν ότι θέλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συμφωνία που θέλατε να κλείσετε στην δουλειά

σας τελικά δεν θα στεφθεί με επιτυχία δυστυχώς και θα το πάρετε προσωπικά. Προσπαθήστε να βρείτε μια καινούργια δραστηριότητα να απασχολήσετε το μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θα αφορά σε κάποιους φίλους ή συγγενείς και θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να πιέσετε τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Στη δουλειά σας καλό θα είναι να πάρετε ένα μεγαλύτερο ρίσκο χωρίς να φοβάστε τίποτα. Θα τα καταφέρετε, έχετε τις δυνατότητες.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε προβάλει τους φόβους ή τις ανασφάλειες σας σε κάποιον άλλο; Αφήστε κατά μέρος τα συναισθήματά σας και κοιτάξτε μόνο τα γεγονότα. Δώστε σημασία στον σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι Παρασκευή που σημαίνει ότι μπορείτε να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφο σας και τους φίλους σας και να ξεδώσετε από όλη την πίεση των προηγούμενων ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προσπαθείτε να κρύψετε ένα μυστικό γιατί πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί και δυστυχώς οι συνέπειες δεν θα ναι ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταματήστε να υποκρίνεστε και δείξτε σε όλους τον πραγματικό σας εαυτό. Μόνο έτσι θα σας αγαπήσουν αληθινά και ειλικρινά. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την πραγματοποίηση αλλαγών στη ζωή σας. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τους περιορισμούς ή κανόνες και κάντε ότι σας γεμίζει χαρά και σας ευχαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα προκύψει και για να λυθεί χρειάζεται τη συμβολή και βοήθειά σας. Τελειώστε γρήγορα τη δουλειά σας και μετά ασχοληθείτε με αυτό.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα