Τα κραγιόν που δεν θα σας προδώσουν ποτέ αφού δεν αφήνουν αποτυπώματα

Γνωρίζουμε πολύ καλά το δράμα του κραγιόν που μία περίπου ώρα μετά την εφαρμογή εξαφανίζεται. Ή ακόμα χειρότερα αφήνουν αποτυπώματα παντού πριν αλλοιωθούν.

Έχουμε πει κατά καιρούς τι θα μπορούσατε να κάνετε για να μην συμβαίνει αυτό. Όπως για παράδειγμα να γεμίζετε τα χείλη σας με το μολύβι χειλιών και στη συνέχεια να απλώνετε το lipstick ή να χρησιμοποιείτε κονσίλερ ως βάση. Αυτό όμως απαιτεί χρόνο και επιπλέον προϊόντα μακιγιάζ. Και οι περισσότερες (κι εμείς μαζί) δεν θέλετε να ξοδεύετε ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Παράλληλα

όλη αυτή η διαδικασία αλλά και οι αρκετές και διαφορετικές φόρμουλες στα χείλη το πιθανότερο είναι να τα αφυδατώνουν γεγονός που σας κάνει να μπαίνετε σε άλλες διαδικασίες. Ενυδάτωσης πολύ συχνού πίλινγκ κτλ. Και δεν είστε για τέτοια τώρα. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Θεωρούνται πολυτέλεια μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας.

Οπότε το καλύτερο όλων είναι το ίδιο το κραγιόν σας να έχει σύνθεση που βοηθά να παραμένει στα χείλη και πουθενά αλλού. Φυσικά τα βρήκαμε. Και μάλιστα τα καλύτερα. Παραμένουν σταθερά σχεδόν όλη την ημέρα όσους καφέδες κι αν πιείτε στο γραφείο.

Σας προτείνουμε τα πιο σταθερά στις ωραιότερες αποχρώσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. Έχετε όμως πάντα στο μυαλό σας ότι ακριβώς επειδή η σύνθεση τους είναι τέτοια λειτουργούν ακριβώς όπως και τα ματ. Αυτό σημαίνει ότι δεν σταματάτε να περιποιείστε τα χείλη σας κάνοντας scrub μία φόρα την εβδομάδα και χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας lip balm τις ημέρες που έχετε no make up make up. Ή ακόμα καλύτερα όταν μένετε σπίτι. Τα χείλη πρέπει να είναι σωστά ενυδατωμένα ώστε κάθε φορά που θα φοράτε το κραγιόν σας να δείχνουν υπέροχα και πλούσια. Επίσης η σωστή υγρασία και υγεία τους κάνουν το κραγιόν να απλώνεται πιο εύκολα χωρίς να δημιουργούνται ατέλειες στην εφαρμογή.

YSL Tatouage Couture

Maybelline New York Lip Color Super Stay Matte Ink

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Fenty Beauty by Rihanna Stunna Lip Paint

Διαβάστε ακόμη:

Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει η ενυδατική κρέμα της Kate Moss!

Χρωματιστό θα είναι το mani το weekend που έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα