Δημήτρης Αργυρόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για το γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου!

Αναντίρρητα το My Style Rocks μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι τηλεθεατές ενδιαφέρονται να μάθουν τόσο για την εξέλιξή των κοριτσιών στο styling, όσο και για τις εντάσεις μεταξύ τους.

Ωστόσο, πολλές φορές την παράσταση κλέβει η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Στέλιο Κουδουνάρη, τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σημερινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο που έκανε με την γυναίκα των

παιδιών του Μαρία Μπακοδήμου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 16 Οκτ, 2018 στις 6:20 πμ PDT

«Ήθελα να παντρευτώ στις 28 Οκτωβρίου για να πω το μεγάλο “Ναι” στη Μαρία, αλλά τελικά δεν μας άφησαν στο Δημαρχείο και παντρευτήκαμε στις 21 Οκτωβρίου… Είχαμε πει “αν ξυπνήσουμε, θα πάμε…” και παντρευτήκαμε και επί τόπου. Παίρναμε έναν έναν τηλέφωνο τους φίλους μας για να κάνουμε το πάρτι σε κλαμπ που ήταν κι αυτοί φίλοι μας, διοργάνωσαν το πάρτι και ήρθαν 300 με 500 άτομα. Όταν παντρευτήκαμε, ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και γέμισε εκεί η πλατεία… έγιναν όλα ξαφνικά. Τώρα αν παντρευόμουν τρίτη φορά, θα παντρευόμουν, επειδή έχουν βαρεθεί οι φίλοι μου να έρχονται θα το έκανα παραμονή Πρωτοχρονιάς… για να βάλετε τα καλά σας», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για την κακοποίηση που υπέστει από τον πρώην σύντροφό της! «Ένιωσα ότι κινδύνεψε η ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα