Ο κότσος του weekend στολίζεται με ένα μεταξωτό μαντήλι και τον κάνετε μόνες στο σπίτι

Σαββατοκύριακο έρχεται και αν σας προέκυψε κάποιο γεύμα που πρέπει να έχετε ένα πιο κλασικό χτένισμα (όπως για παράδειγμα με τους γονείς του boyfriend) δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε τον hairstylist. Γιατί και να τον βρείτε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κενό ραντεβού τέτοια μέρα. Οπότε η μόνη λύση είναι να κάνετε έναν υπέροχο κότσο μόνες σας στο σπίτι.

Και δεν θα είναι ένας απλός κότσος θα τον στολίσετε με ένα μεταξωτό μαντήλι, αξεσουάρ που τη φετινή σεζόν είναι Νο 1 trend.

Θα πρέπει να δείτε το video

που ακολουθεί και να είστε πιστές στα βήματα. Είναι πολύ εύκολο αρκεί να συγκεντρωθείτε και να έχετε σταθερό χέρι και δίπλα σας το αγαπημένο σας μαντήλι. Μην τρέχετε τελευταία στιγμή να το ψάχνετε στα συρτάρια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) στις 22 Αύγ, 2018 στις 10:06 πμ PDT

Ξεκινάτε κάνοντας δύο αλογοουρές πίσω και χαμηλά. Τις στερεώνετε με λαστιχάκια και στη συνέχεια δένετε το μαντήλι στη μία από της δύο. Αυτή ακριβώς την χωρίζετε σε τρία μέρη προκειμένου να την πλέξετε. Στην μία τούφα κρατάτε σταθερά μαζί το ένα μέρος του μαντηλιού και στην δεύτερη το άλλο. Ξεκινάτε το πλέξιμο. Αφού τελειώσετε επαναλαμβάνετε τη διαδικασία (χωρίς μαντήλι αυτή τη φορά) και στη δεύτερη αλογοουρά. Τέλος περιστρέφετε τη μία πλεξούδα και την στερεώνεται με τσιμπιδάκια και στη συνέχεια κάνετε το ίδιο με τη δεύτερη (εκείνη με το μαντήλι). Και είστε έτοιμες.

Για την τσαχπινιά του θέματος αφήνετε στο πρόσωπο ελεύθερες δύο τούφες τις οποίες γυρνάτε ελαφρώς με το σίδερο για μπούκλες. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα νομίζουν ότι περάσατε το πρωινό σας στο κομμωτήριο ενώ στην πραγματικότητα χρειάστηκαν περίπου 5 λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη σας. Αν σας αρέσει να δημιουργείτε μόνη σας το χτένισμα και πιάνουν τα χέρια σας ρίξτε μια ματιά στο λογαριασμό της @missysueblog. Θα ξετρελαθείτε!

Διαβάστε ακόμη:Χρωματιστό θα είναι το mani το weekend που έρχεται

Το ματ μακιγιάζ ματιών αποθεώνει το βλέμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα