Τα καλύτερα φον ντε τεν για ώριμες επιδερμίδες!

Η ώριμη επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες ανάγκες, όχι μόνο όσον αφορά στα προϊόντα περιποίησης, αλλά και μακιγιάζ. Το σημαντικότερο είναι το πρώτο που εφαρμόζεται πριν από όλα τα άλλα.

Που σημαίνει η βάση. Το φον ντε τεν δηλαδή πρέπει να χαρίζει κάλυψη των ατελειών και παράλληλα πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. 

Εμείς βρήκαμε τα 5 καλύτερα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. Το απλώνετε πάντα με το ειδικό πινέλο αφού με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε μια ανάλαφρη όψη.

Αυτό

μάλιστα είναι και το Νο1 μυστικό των make up artists και το μόνο που επιμένουν πως πρέπει να ακολουθείτε πιστά. Το εφέ μάσκας είναι ότι χειρότερο αφού βαραίνει το δέρμα και το κάνει να δείχνει ακόμη πιο θαμπό και κουρασμένο -και αυτό είναι φυσικά κάτι που καμία σας δεν το θέλει.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: Μία ελαφριά σύνθεση που χαρίζει κάλυψη σε ρυτίδες και σημάδια και παράλληλα την απαλή αίσθηση μιας BB Cream.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation: Προσφέρει μέτρια κάλυψη που παραμένει αναλλοίωτη για ώρες χωρίς να δημιουργεί γυαλάδες. Χαρίζει έξτρα λάμψη στο δέρμα, σαν να φοράτε shimmer και ένα φινίρισμα που θα λατρέψετε.

Lancome Skin Feels Good Hydrating Skin Tint: Oil free formula με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα moringa στη σύνθεσή του που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Χαρίζει κάλυψη αλλά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

It Cosmetics Bye Bye Lines Foundation: Το συγκεκριμένο φον ντε τεν λειτουργεί και ως ορός αφού περιέχει πεπτίδια, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. Αφήνει ανάλαφρο φινίρισμα και καλύπτει τέλεια τις ρυτίδες.

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Tint with Hyaluronic Acid: Εφαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία χάρη στη ρευστή και απαλή υφή του. Ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει μεσαία κάλυψη.

Διαβάστε ακόμη:

H Gisele είπε ναι στο trend της καραντίνας και έκοψε τα μαλλιά της κόρης της!

Kourtney και Khloe Kardashian: Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους για τέλεια και υγιή μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα