Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 25-29/5 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 25/5

Το μίνι floral dress αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μεγάλη τάση της σεζόν και σίγουρα όλες σας έχετε κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας από τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, ανάλογα το στυλ

που θέλετε κάθε φορά να πετύχετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την Pegasus Boutique και συγκεκριμένα το Lolita Dress, το μίνι φόρεμα με το βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ και το δέσιμο στο μπροστινό μέρος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαγιό φορεμένο ως soyti;en, από την εταιρεία Salt Water και ένα ζευγάρι σατέν ψηλοτάκουνες γόβες με λουριά, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες και τη χωρίστρα, ένα χτένισμα που μας μεταφέρει αρκετές δεκαετίες πίσω και αποτελεί μεγάλη τάση.

Τρίτη 26/5

Η ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς το jumpsuit είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα κομμάτι που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, τόσο καθημερινές, όσο και επίσημες και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ σας -ανάλογα κάθε φορά το στυλ που θέλετε να πετύχετε. Στην αγορά θα βρείτε πολλές σε διάφορα χρώματα, prints, μήκη και κοψίματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία Access Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με φουλάρι στα μαλλιά Nanette από την Salt Water, κόσμημα στο λαιμό ASHK Jewelry, ολόσωμο μαγιό φορεμένο σαν body από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα mules, Esiot. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης το half up do στα μαλλιά της, με τις ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της, το οποίο στόλισε με ένα υπέροχο φουλάρι, ένα από τα πιο hot trends που ολοκληρώνει με τέλειο τρόπο κάθε χτένισμά σας. Αν ακόμα δεν το έχετε υιοθετήσει, ήρθε η ώρα.

Τετάρτη 27/5

To body, ή αλλιώς κορμάκι, άρχισε να γίνεται… μανία το 2017. Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μία τάση που αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, από παντελόνια και φούστες, μέχρι ζιπ κιλότ, σορτς κ.α. Φέτος όμως θα το δείτε ξανά παντού και γι’ αυτό σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε στα outifts που θα κάνετε, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο ολόσωμο body, Balmain, με χιαστί πλάτη και λευκό logos στο στήθος και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, Camilla. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 28/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το safari look, που ξέρουμε πολύ καλά πως το λατρεύετε το Καλοκαίρι, αφού σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο δυναμικές και…εξωτικές, λες και γυρίσατε κατευθείαν από μια βόλτα στη ζούγκλα. Τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τέλειες εμφανίσεις είναι τα loose παντελόνια, τα πουκάμισα σε γήινες αποχρώσεις, τα animal printed tops, τα χακί και military style φορέματα, το panama hat κ.α. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini, που αποτελείται από μια λευκή λινή πουκαμίσα και ένα μπεζ ψηλόμεσο σορτς με τέλεια ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι cowboy boots, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση, το απόλυτο χτένισμα του Καλοκαιριού.

Παρασκευή 29/5

Για ακόμα μια φορά θα σας μιλήσουμε για το μικρό μαύρο φόρεμα -Little Black Dress- σε περίπτωση που δεν το έχετε εμπεδώσει ακόμα. Λοιπόν πρόκειται για το κορυφαίο γυναικείο κομμάτι στην ιστορία της μόδας και το πιο διαχρονικό από όλα, αφού είναι πάντα in fashion, ανεξάρτητα από τα trends που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με όλα σας σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο ελαστικό φόρεμα, Dsquared2 από το Pitti Store. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή και ψηλοτάκουνα πέδιλα, από την εταιρεία, Envie Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκηεπιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίηςμας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα