Banana make up: Το νέο trend που κάνει θραύση στο Instagram!

Τον τελευταίο καιρό make up artists και beauty bloggers μένουν σπίτι και έχουν απίστευτες εμπνεύσεις. Ο εγκλεισμός, η ανάγκη τους να δημιουργήσουν ζωηρά looks που θα τους ανανεώσουν αλλά και το Καλοκαίρι που σιγά σιγά έρχεται -ναι ο καιρός δεν μας έχει κάνει τη χάρη τις τελευταίες ημέρες αλλά θα φτιάξουν, που θα πάει- τις

επηρεάζουν.

Δεν θα μπορούσαν παρά να ανεβάζουν το αποτέλεσμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και όπως καταλαβαίνετε συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια κάνοντας θραύση.

Εμείς φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας και το  τελευταίο που εντοπίσαμε είναι ό,τι πιο χαρούμενο, ζωηρό και λαμπερό έχετε δει τελευταία. Είναι εμπνευσμένο από το χρώμα της μπανάνας και το δημιούργησε η make up artist Paz Sykes, γνωστή για τα εξεζητημένα make up.

Η Sykes άπλωσε μια υπέροχη κίτρινη απόχρωση στο πάνω βλέφαρο και αποκάλυψε όλα όσα είχε στο μυαλό της πριν από τη δημιουργία του look: “Όταν ξεκίνησε η καραντίνα σκέφτηκα να δημιουργήσω χιλιάδες δύσκολα και πολύπλοκα looks, που χρειάζονται ώρες. Μετά όμως είπα σταμάτα, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να χαλαρώσω, κάνοντας αρχή από τα απλά και τα εύκολα. Να κοιτάξω γύρω μου, να έρθω σε επαφή με τη φύση. Ποια είναι λοιπόν η έμπνευση; Τα απλά και καθημερινά“.

Εκτός από την σκιά, η Sykes δημιούργησε ψεύτικες φακίδες, άπλωσε δύο στρώσεις μάσκαρα, περιποιήθηκε τα φρύδια της εφαρμόζοντας brow gel και μας χάρισε το μακιγιάζ που όλες θέλουμε πολύ να αντιγράψουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peace (@pazsykesmua) στις 27 Μάρ, 2020 στις 2:41 μμ PDT

Και κάπου εδώ οφείλουμε να ομολογήσουμε πως συμφωνούμε απόλυτα με την Paz.

Διαβάστε ακόμη:

Betina Goldstein: Η αγαπημένη μας nail artist στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού και της βίας!

Ακμή: 4 μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε πλέον!

Keywords
Τυχαία Θέματα