Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το στυλ του deux pieces, ή αλλιώς την τάση του ασορτί, είτε σε μονόχρωμα σύνολα, είτε σε απόλυτα ταιριαστά prints. Για να την ακολουθήσετε κι εσείς επενδύστε σε δύο δύο αποσπώμενα κομμάτια –crop top με φούστα ή σορτς και σακάκι με παντελόνι, φούστα ή και πάλι σορτς.

Την αγαπάμε πολύ γιατί φέρνει στο σήμερα κάτι από τα παλιά,

είναι πολύ κομψή και σικ και κάνει χωρίς καμία αμφιβολία όλες τις σιλουέτες να φαίνονται μακριές και ψιλόλιγνες.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα deux pieces σε μαύρο, κόκκινο και γαλάζιο καρό με την υπογραφή Eclectic Soiree, της Έλενας Χριστοπούλου, που αποτελείται από μια cropped μπλούζα με γιακά και μια ψηλόμεση midi φούστα που τελειώνει κάτω από το γόνατο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα σκουλαρίκια -τριαντάφυλλα, Art Wear Dimitriadis, μαύρο δίχτυ καλσόν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες δερμάτινες γόβες με μπαρέτα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Mariah Carey της MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το Matte Lipstick No 23 της Seventeen.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας μαλλιά με όγκο και ανάλαφρες άκρες, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Το καρό, είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές όλων των αγαπημένων μας celebrities, των fashion bloggers που ακολουθούμε, των μοντέλων που ξεχωρίζουμε αλλά και των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για το στυλ τους και θέλουν πάντα να υπερέχουν από το μέσο όρο.

Το φορούν τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις τους, φτιάχνοντας total look – κοστούμια και deux pieces- ή κρατώντας μόνο ένα στοιχείο, όπως ένα πουκάμισο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα καρό που έχουν επιλέξει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να πειραματιστείτε και να εμπνευστείτε. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/1

Keywords
Τυχαία Θέματα