10 τρόποι να φορέσεις το κοτλέ! Η απόλυτη τάση της σεζόν

To κοτλέ ύφασμα εμφανίστηκε και πάλι στη μόδα πέρυσι αλλά δεν κυριάρχησε στον βαθμό που θα το δούμε να συμβαίνει φέτος! Αυτό το χειμερινό ύφασμα είναι ό,τι πρέπει για να κάνουμε super στιλάτες εμφανίσεις με συνδυασμό υφών και χρωμάτων.

Δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις; Παρακάτω θα δεις πώς υιοθετούν τη συγκεκριμένη τάση 10 fashionistas.

#To φανταχτερό αυτό καφέ χρώμα που θυμίζει και λίγο μπορντό αλλά και «καμμένο πορτοκαλί» είναι must και μας αρέσει όταν συνδυάζεται με κοτλέ ύφασμα.

#Η αγαπημένη μας αυτή απόχρωση του

«καμμένου πορτοκαλί» βγαίνει και σε παντελόνι και την προτιμούμε για κάθε πρωινή μας εμφάνιση!

#Συνδύασε την κοτλέ μίνι φούστα σου με ένα ζιβάγκο και ασορτί μποτάκια και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα υπέροχο casual look.

#Συνδύασε τη φούστα σου με το πανωφόρι και πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ σε άλλη απόχρωση για ένα πετυχημένο look.

#To dirty pink είναι μια ακόμα απόχρωση που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν. Συνδύασε την dirty pink οτλέ φούστα σου με μαύρο top και μπότες και είσαι έτοιμη!

#Η fashionista της φωτογραφίας συνδυάζει το ροζ κοτλέ παντελόνι της με μπεζ πουλόβερ και λευκά sneakers και δείχνει υπέροχη!

#Όσο ο καιρός το επιτρέπει μπορείς αν φοράς την κοτλέ φούστα σου με ankle boots και denim jacket! Aργότερα, που οι θερμοκρασίες θα πέσουν άλλαξε το τζιν μπουφανάκι σου με ένα παλτό και είσαι έτοιμη!

#Το μπεζ είναι ένα χρώμα που και φέτος αγαπάμε πολύ. Επίλεξέ το για τη φούστα σου και φόρεσέ το με καρό πουκάμισο, όπως στη φωτογραφία.

#Το κροκί είναι μια ακόμα αγαπημένη απόχρωση. Φόρεσε την κροκί φούστα σου με λευκό top και mules και εντυπωσίασε τους πάντες γύρω σου.

#Τέλος, δοκίμασε ένα oversized κοτλέ παντελόνι που θα σου δώσει στιλ κάθε μέρα σε κάθε σου εμφάνιση! Θα το λατρέψεις και θα σε βολέψει πολύ γιατί συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα και tops.

Διαβάστε ακόμα: 10 Ελληνίδες σχεδιάστριες – girl bosses που λατρεύουμε το στιλ τους! (και συμβουλές για να το αποκτήσεις κι εσύ)

7 γρήγορα tricks για να δείχνει το look σου πιο ελκυστικό και σικ! (VIDEO)- Ακολούθησε αυτά τα εύκολα tips και θα μας θυμηθείς!

Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί στις γιορτές; ΑΥΤΕΣ οι 4 stars σου δείχνουν τα πιο glamorous trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα