Τα φον ντε τεν που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και ο τρόπος να τα απλώσετε σωστά!

Αν τελείωσε το φον ντε τεν σας και βρίσκεστε σε δίλημμα εμείς είμαστε εδώ καθώς και οι πολύ καλοί μας φίλοι οι make up artists. Για να σας προτείνουμε τα προϊόντα που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε επιδερμίδα αλλά και τρόπους να τα απλώσετε όπως οι ειδικοί.

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή του σωστού φον ντε τεν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ξεκινάτε από τα απλά: Τον τύπο της επιδερμίδας σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζετε τον υποτόνο σας και τέλος το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ελαφριά ή απαλή κάλυψη. Με λάμψης ή ματ.

6

συμβουλές που πρέπει πάντα να θυμάστε

Αν ψάχνετε ένα φον ντε τεν για καθημερινή χρήση καλό είναι να επιλέξετε μια πιο φωτεινή απόχρωση ή μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Στη συνέχεια απλώστε κονσίλερ στα σημεία που υπάρχουν ατέλειες.

Για να καταλάβετε αν σας ταιριάζει η απόχρωση δοκιμάστε το προϊόν στα ζυγωματικά και το πηγούνι.

Απλώστε το φον ντε τεν στο φως της ημέρας.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας μια απόχρωση που ταιριάζει στη μαυρισμένη επιδερμίδα σας.

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα επιβάλλεται να απλώσετε primer πριν απο το φον ντε τεν. Στη συνέχεια απλώστε μια ανάλαφρη πούδρα.

Αν δεν μπορείτε να απλώσετε σωστά το φον ντε τεν χρησιμοποιείστε το κατάλληλο πινέλο ή beautyblender.

Εμείς επιλέξαμε για εσάς τα 6 ωραιότερα φον ντε τεν:

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: Αν είστε  beauty junkie το έχετε δοκιμάσει σίγουρα. Είναι το αγαπημένο προϊόν των make up artists και της Kim kardashian. Παράλληλα πρόκειται για ένα από τα φον ντε τεν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: Η Rihanna δημιούργησε ένα φον ντε τεν για όλες τις γυναίκες. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και ένα λαμπερό φινίρισμα. Στα συν είναι ότι κυκλοφορεί σε 40 αποχρώσεις.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation: Αν θέλετε ένα προϊόν που παραμένει στη θέση του για ώρες τότε το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο. Χαρίζει μέτρια εως υψηλή κάλυψη και απλώνετε εύκολα.

Too Faced Born This Way Foundation: Χαρίζει ματ αποτέλεσμα με λαμπερό τελείωμα και είναι κατάλληλο για τις μικτές επιδερμίδες.

Estee Lauder Double Wear: Πρόκειται για ένα θρυλικό προϊόν που χαρίζει τέλεια κάλυψη, βελούδινο φινίρισμα και άνεση.

Chanel Les Beiges Foundation: Μια ονειρεμένη, απαλή φόρμουλα που δημιουργεί ένα τέλειο πέπλο στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το smudge eye look της Sarah Jessica Parker οφείλεται σε μια συγκεκριμένη σκιά που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

H Alexa Chung σας αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσετε το τέλειο cat eye look της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα