Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/6

Το Βoho style, ή ρετρο-χίπι όπως το αποκαλούν οι δημοσιογράφοι μόδας, είναι η τάση που απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις και συνδυάζει το hippie, το ethnic, το rock, το vintage και τέλος το girly ύφος. Έκανε την εμφάνισή του το 2000 από την Kate Moss και τη Sienna Miller και γρήγορα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις. Για να το ακολουθήσετε επενδύστε σε φαρδιά παντελόνια,

υφάσματα όπως το λινό, φαρδιά πουκάμισα και μακριά αέρινα φορέματα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, μαύρο, μακρύ, αέρινο, σε στυλ boho, που δένει πίσω από το λαιμό με κορδόνι, ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από δαντέλα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι, haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά  με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Τα μακριά boho φορέματα, είτε μονόχρωμα είτε με ενδιαφέροντα prints είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες όσο και σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε εύκολα κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες; Ε;


Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/6

Keywords
Τυχαία Θέματα