Δύσκολες ώρες για Έλληνα παρουσιαστή: Έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς

Ώρες αγωνίας βίωσε ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, Football Stories Tv. 

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram με μια ανάρτηση, ενώ βρισκόταν  στο Rio De Janeiro και ετοιμαζόταν να παίξει  ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, ξεκίνησαν συμμορίες να τους πυροβολούν.

Συγκεκριμένα, για τα όσα έζησε, έγραψε: “Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν

να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.

Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία”.

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on Jun 5, 2019 at 1:59pm PDT

Διαβαστε ακόμη:

Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού της showbiz μετά από τέσσερα χρόνια! 

Η Τζένη Θεωνά εξομολογείται: “Τις πρώτες μέρες είπα δεν θα τα καταφέρω…”

«Έκανα κάστινγκ για το GNTM, αλλά τελικά πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα