Τα δύο beauty trends που πρέπει να ακολουθήσετε τις γιορτινές βραδιές που έρχονται

Αναμφισβήτητα οι πιο γιορτινές βραδιές του χρόνου είναι η Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Πρέπει να λάμψετε και να καταπλήξετε. Και θα το πετύχετε με έναν μόνο τρόπο: Με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που φυσικά πρέπει να ανήκει στα trends της χρονιάς. Δεν τα αναλύω τόσο καιρό χωρίς λόγο. Είμαι σίγουρη ότι τα γνωρίζετε πλέον. Ξέρετε αποχρώσεις και looks που επικρατούν και κάποια από αυτά τα έχετε ήδη υιοθετήσει.

Απλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερη λάμψη. Επιβάλλεται το shimmer και το glitter

καθώς και η συγκλονιστική vinyl λάμψη στα χείλη. Οι δύο συγκεκριμένες βραδιές μάλιστα είναι οι μοναδικές που επιτρέπονται όλα. Ακόμα και οι υπερβολές. Στο μακιγιάζ πάντα.

Vinyl Lips

Είναι τόσο γυαλιστερά που θυμίζουν βινύλιο. Θα πρέπει φυσικά τα χείλη να είναι σε άψογη κατάσταση που σημαίνει ότι πρέπει να τα φορντίσετε με προσοχή πριν απλώσετε το κραγιόν και το λιπ γκλος. Ένα peeling χειλιών και καθημερινή χρήση lip balm είναι απαραίτητα. Επιλέξτε την απόχρωση που αγαπάτε και μην φοβάστε τίποτα.

Glitter Eyes

Τα μάτια φέτος μπορούν να είναι γεμάτα glitter σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner που θα τονίσει το βλέμμα και θα το κάνει γοητευτικό και σοφιστικέ με έναν εκκεντρικό τρόπο. Πριν τη χρήση της σκιάς ή του eyeliner απλώνετε ένα primer ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμη:

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν εσάνς γιορτινή και είναι πραγματικά τέλεια!

Το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το γιορτινό hair look και πρέπει να αποκτήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα