Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/12

Οι παγιέτες είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορούν να φορεθούν πια όχι μόνο σε βραδινές εμφανίσεις ή στα γιορτινά ρεβεγιόν, όπως κάνετε όλες σας λίγα χρόνια πριν, αλλά και το πρωί με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Αν δεν έχετε ακόμα κάποιο ρούχο στην γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία

μόδας BSB, πράσινο, με παγιέτες, μίνι, στενό, αμάνικο, με κλειστό ντεκολτέ κι ανοιχτή πλάτη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highilighter Gold Deposit της MAC και στα χείλη το Lip Pencil Teen Dream της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει τα φορέματα με τις παγιέτες σε επίσημες εμφανίσεις τους μερικές από τις πιο αγαπημένες μας σταρ που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας… Ποια από τις παρακάτω το συνδύασε ωραιότερα και θα ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμά της και ποιας το look σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10-14/12

Keywords
Τυχαία Θέματα