Λίγο πριν τις γιορτές αποκτήστε έξτρα λάμψη με τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Λάμψη της επιδερμίδας δεν σημαίνει τεράστια δόση glitter. Σημαίνει ότι η επιδερμίδα έχει μια φυσική φωτεινότητα που μπορείτε να πετύχετε αν χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα. Και προλαβαίνετε αν ξεκινήσετε από σήμερα.

Ένας διπλός ισχυρός αντιρυτιδικός συνδυασμός είναι ότι καλύτερο. Και δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μαγικά, το μόνο που χρειάζεται είναι 2-3 βασικά βήματα: Αρχικά

απλώνετε σε μέτωπο, ζυγωματικά και πηγούνι, μία σταγόνα Frezyderm Expression Blocker Cream Booster και στη συνέχεια εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό την Frezyderm Dermiox Cream.

To Frezyderm Expression Blocker Cream Booster λειαίνει αποτελεσματικά ρυτίδες και λεπτές γραμμές χάρη στα βιομιμητικά πεπτίδια που περιέχει στη σύνθεση του ενώ σβήνει τα σημάδια γήρανσης από σημεία του προσώπου όπως το πόδι της χήνας, το μέτωπο και τις ρινοπαρειακές γραμμές.

Η συστηματική περιποίηση συνεχίζεται με την αντιγηραντική φόρμουλα Frezyderm Dermiox Cream. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης λειάινοντα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει.

Η επιδερμίδα αποκτά πυκνότητα και νεανική όψη.

Και φυσικά υπάρχει κάτι ακόμα για την επιδερμίδα ώστε να είναι πανέτοιμη και τέλεια για τα parties μέσα σε 15 λεπτά. Λίγο πριν ή λίγο μετά την ενυδατική κρέμα απλώνετε τον ορό άμεσης σύσφιγξης Frezyderm Instant Lifting. Μια φόρμουλα που αρχίζει να δρα από τα 5 πρώτα λεπτά. Αρχικά θα νιώσετε ένα τράβηγμα και αυτό ακριβώς δείχνει τη δράση του. Το βιοπολυμερές θαλάσσιας προέλευσης που περιέχει στη σύνθεσή του θα χαρίσει άμεση σύσφιξη, λείανση και λάμψη. Και το δέρμα θα είναι έτοιμο ώστε να προχωρήσετε στο μακιγιάζ .

Η ελαστικότητα επανέρχεται άμεσα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε πιστά τη ρουτίνα περιποίησης χρησιμοποιώντας τα τρία προϊόντα.

Φυσικά συνεχίζετε και μετά τις γιορτές αφού το δέρμα σας πρέπει να είναι υπέροχο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μην ξεχνάτε τον σωστό καθαρισμό πρωί και βράδυ αφού μια πεντακάθαρη επιδερμίδα βοηθά όλες τις φόρμουλες να λειτουργούν στο μέγιστο.

Διαβάστε ακόμη:

H Hailey Baldwin έκανε το πιο hot κούρεμα της χρονιάς

Η Melania Trump έβαψε τα μαλλιά της και τα social πήραν φωτιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα