Κωνσταντίνος Αργυρός: “Το ίδιο βράδυ τράκαρα και έφερα σε δύσκολη θέση…”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown της Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παρελθόν και αποκάλυψε πως ήταν το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας.

Μάλιστα, ανέφερε πως στην ηλικία των 17 ετών, πήρε κρυφά το αμάξι του πατέρα του και τράκαρε: «Μικρός ήμουν το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας. Ο αδερφός μου και η αδερφή μου ήταν πολύ ήρεμες προσωπικότητες ενώ εγώ το άκρως αντίθετο. Ήμουν ο “επαναστάτης” και λίγο “αντιδραστικό στοιχείο”

στα πιστεύω και στις ιδέες μου. Θυμάμαι όταν ήμουν σχεδόν 17, πήρα κρυφά το αμάξι του πατέρα μου για να δείξω στους φίλους μου ότι οδηγώ. Το ίδιο βράδυ τράκαρα και έφερα σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Τους εξέθεσα και ένιωσα πολύ άσχημα γι’ αυτό. Καταλαβαίνεις ότι μετά τα άκουσα μαζεμένα».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για πρώτη φορά, για τον χωρισμό του που δεν έγινε ποτέ γνωστός: «Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου “Όσα Νιώθω”, ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο. Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την “πλήρωσε” η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω ότι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαντώ Γαστεράτου επισκέφτηκε τον πλαστικό και… φούσκωσε τα χείλη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα