Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Πέτρινα Πλοία” και “Κορίτσια στο γιογιό -Όχι πια πάνες”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΠΕΤΡΙΝΑ ΠΛΟΙΑ, ΞΥΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

Σε κάποιους τόπους, οι άνθρωποι έστηναν γύρω από τους τάφους πέτρες σε σχήμα καραβιού, πέτρινα πλοία για να πάνε τους νεκρούς στον άλλο κόσμο. Για τους ζωντανούς, τα πλοία αυτά γίνονταν τόποι συνάντησης και τελετουργίας.

Τα διηγήματα αυτής της συλλογής, δεκαπέντε ιστορίες για νησιά κυριολεκτικά ή μεταφορικά, σε θάλασσες πραγματικές ή φανταστικές, είναι πέτρινα πλοία με τον τρόπο τους: αφηγήσεις για ανθρώπους και τόπους που χάνονται, για τα ίχνη τους που κάποτε σβήνουν, και για όσους μένουν πίσω να θυμούνται.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ -ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΑΝΕΣ!

Έφτασε η μεγάλη ώρα, πέταξε τις πάνες τώρα! Χτύπα παλαμάκια και φόρεσε βρακάκια! Δεν είσαι πια μωρό, έλα πάμε στο γιογιό! Μέσα από διασκεδαστικές εικόνες, κρυμμένους ήχους και αστείες ερωτήσεις, αυτό το βιβλίο βοηθάει τα μικρά κοριτσάκια να πετάξουν τις πάνες και να φορέσουν βρακάκια.

Τα έξυπνα στιχάκια διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά. Οι κρυμμένες εικόνες με τους χαρούμενους ήχους τα ενθαρρύνουν να αποχωριστούν πια εύκολα τις πάνες.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “20 βήματα μπροστά” και “Ο Πάρης κάνει λάθη”!

Keywords
Τυχαία Θέματα