Survivor: «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Τα όσα έγινα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολιάστηκαν από το Πρω1νό και στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος.

«Πρέπει λίγο να χαλαρώσουν τα παιδιά αυτά, διότι ούτε την Ελλάδα εκπροσωπούν, ούτε θέλω να ελπίζω ότι ο μέσος Έλληνας είναι αυτός, με αυτό το μορφωτικό επίπεδο, με αυτό το γενικότερο επίπεδο. Το ότι κάθομαι σπίτι μου κάνω χάζι και το βλέπω, δεν σημαίνει

ότι με εκφράζει. Θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία είναι λίγο καλύτερη από αυτό που βλέπουμε εκεί», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως σύμφωνα με επαφές που έχει με τεχνικούς , «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Έχω προσωπικές πληροφορίες πως είναι όλοι απηυδισμένοι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, έχει έπαρση και πολύ κακή συμπεριφορά. Συμπεριφέρεται σαν να είναι ο νικητής, έχει μια έπαρση σαν να είναι ο κυρίαρχος του κόσμου».

«Μιλάμε για παλαιάς κοπής πολιτικό Μαυρογυαλούρο, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου. Είναι σε παράκρουση», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στον αέρα του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης: «Είναι 3 μήνες σε διάσταση – Έχει φύγει από το σπίτι»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ενοχλημένη με το πιάτο αντιγραφής από γνωστό σέφ – Σε ποιον αναφέρεται;

Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: «Ο αδερφός του Ασημακόπουλου πέθανε από καρκίνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα