Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Νικηφόρος το τραβάει στα άκρα – Κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας!

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκονται οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες». Από τη μία η δίκη του Βόσκαρη και από την άλλη τα πράγματα που έχουν φτάσει στα άκρα ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Δρόσω, από τη στιγμή που η πρώτη έφυγε στο Παρίσι με τον Σέργιο και τον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα επιστρέψουν από το Παρίσι, με τη σχέση τους να έχει τελειώσει επί της ουσίας. Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, προκειμένου να διακόψει κάθε επαφή της με το παιδί.

Η

Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων. Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο.

Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση.

Η συνάντηση, όμως, θα πάρει απρόσμενη τροπή. Η Δέσπω βρίσκει τη μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα.

Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει, ήδη, τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στο Πρω1νό και το αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης: «Είναι 3 μήνες σε διάσταση – Έχει φύγει από το σπίτι»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ενοχλημένη με το πιάτο αντιγραφής από γνωστό σέφ – Σε ποιον αναφέρεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα