Τα 7 ρούχα και αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται αυτόν τον χειμώνα οι Νεοϋορκέζες

Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη είναι πάντα καλοντυμένες και τους αρέσει να ακολουθούν πρώτες όλες τις τάσεις. Κάνουν πάντα μοναδικούς συνδυασμούς με τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους και προσελκύουν το ενδιαφέρον μας σε κάθε έξοδό τους. Ποιες είναι όμως οι τάσεις που υπερλατρεύουν αυτόν τον χειμώνα;

#Γούνινη τσάντα
Μπορεί ακόμα ο καιρός να σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στα τζιν jacket σου

και τα ελαφριά παλτό σου αλλά σύντομα οι θερμοκρασίες θα πέσουν και οι γούνες θα κάνουν και πάλι δυναμικό comeback!

#Puffers
Στη Νέα Υόρκη οι γυναίκες λατρεύουν τα puffer jackets και τα φοράνε πολλές φορές ακόμα και στις πιο καλές τους εμφανίσεις.

#Mάλλινο κασκόλ
Όσο πιο μάλλινο και πιο μακρύ, τόσο πιο καλά! Για έξτρα πόντους στιλ φόρεσέ το πάνω από το παλτό σου, όπως κάνουν οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη.

#Wedge boots
Oι wedge boots είναι αγαπημένες των Νεουορκέζων και τις φοράνε πολύ αυτόν τον χειμώνα. Πρόκειται για μπότες με μέτριο ύψος τακουνιού και ενιαία σόλα και μπορείς να τις συνδυάσεις εύκολα με κάθε σου look.

#Layerings
Στη Νέα Υόρκη το κρύο είναι τσουχτερό και γι’αυτό πολλές γυναίκες προτιμούν να φοράνε πολλά ελαφριά ρούχα δημιουργώντας layerings. Τα laeyrings δημιουργούν στιλ και μας αρέσουν φέτος περισσότερο από τα πολύ χοντρά και βαριά ρούχα.

#Τρακτερωτά μποτάκια
Φέτος τον χειμώνα έχει επικρατήσει ένας μικρός χαμός με τα τρακτερωτά μποτάκια. Συνδύασε τα δικά σου με casual ντύσιμο στην καθημερινότητά σου, ή επίλεξε ένα ζευγάρι με τακούνι για τις πιο βραδινές σου εξόδους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just because our holiday dinners start at 5:30 now doesn’t mean I don’t need a look. @intermixonline @ronnykobo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Pieri (@kerrypieri) στις 15 Νοέ, 2019 στις 12:51 μμ PST

#Aνδρικά παλτό
Τα μίνιμαλ oversized μάλλινα παλτό που θυμίζουν ανδρικά παλτό είναι τάση και πολλές γυναίκες στη Νέα Υόρκη δεν τα αποχωρίζονται με τίποτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Check out my new top.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Eggertsen (@laurenegg) στις 19 Νοέ, 2019 στις 1:13 μμ PST

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο δημοφιλή μποτάκια του χειμώνα είναι τα…combat boots!- Δες πώς τα φοράνε οι πιο δημοφιλείς influencers και υιοθέτησε το στιλ τους

Η Katie Holmes υιοθέτησε 3 νέες τάσεις στην τελευταία εμφάνισή της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!- Δες τα trends που επίλεξε η γνωστή star

22 τρόποι να φορέσεις το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σου που είναι τόσο δημοφιλές τώρα!- Ιδέες για τέλειο-γιορτινό στιλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα