Χάρις Αλεξίου: «Τρόμαξα κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι μου γίνεται μνημόσυνο»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο στούντιο του «Ενώπιος Ενωπίω» την Χάρις Αλεξίου.

Η καλλιτέχνιδα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό μέσα από τα τραγούδια της, είχε γνωστοποιήσει πριν λίγους μήνες την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί από το τραγούδι.

«Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Με συγκλόνισε αυτή η αντίδραση, η απάντηση του κόσμου γιατί δεν είμαι η μόνη που σιγά σιγά αποσύρομαι. Είναι κάτι πολύ φυσικό αυτό. Φέτος κλείνω πενήντα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και ανήκω σε μια γενιά που κρατάει ακόμα πολύ γερά. Αυτή είναι και η μαγεία του τραγουδιού,

του καλλιτέχνη. Πως ο χρόνος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο», εκμυστηρεύτηκε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, η Χάρις Αλεξίου ανέφερε:

«Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Αυτό που ένιωσα, ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα, είναι κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε.

Έχω την τύχη να έχω κάνει το τελευταίο μου live με τον μεγάλο μας δάσκαλο και μαέστρο, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η τελευταία μου μουσική υπόκλιση ήταν πλάι του. Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει να περάσει τίποτα έτσι για να βγάλει ένα αποτέλεσμα συγκλονιστικό. Του το είπα, «Σταύρο μου, δεν γίνεται εσύ να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη και γω να μπαίνω παρακάτω. Δεν θα συνεχίσω». Όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτή την ωραιότητα του αποτελέσματος και αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για όσα σου έχει δώσει η δουλειά σου, δεν γίνεται να μην το δεις» συμπλήρωσε συγκινημένη η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια ευχαριστώντας από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη του.

«Θέλω να κάνω μια σφιχτή αγκαλιά στον κόσμο για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του. Δεν το περίμενα. Τρόμαξα κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι μου γίνεται μνημόσυνο. Βρε παιδιά δεν πέθανα. Απλά δεν θα κάνω live. Και στο στούντιο θα μπω και τραγούδια θα γράψω αν μου γεννηθεί αυτή η ανάγκη.

Διαβάστε ακόμα:

Διαγωνιζόμενος του GNTM είχε εμφανιστεί στο τρέιλερ του Big Brother!

GNTM: Ο instagrammer Μηνάς Αϊδόνης εντυπωσίασε με το ακριβό του γούστο, αλλά κόπηκε από τους κριτές!

GNTM: Μοντέλο… από κούνια! Η οντισιόν του Κωνσταντίνου που ασχολείται με το μόντελινγκ από 6 μηνών!

Keywords
Τυχαία Θέματα