Τα 4 προϊόντα περιποίησης που αγαπήσαμε και θα παραμείνουν σταθερά στην καθημερινή μας ρουτίνα

Τα προϊόντα περιποίησης πάνε κι έρχονται. Κάποια θα παραμείνουν στο μπάνιο μας μέχρι να τελειώσουν, κάποια θα τα χαρίσουμε, κάποια θα τα πάρουμε ξανά και κάποια όχι. Είναι όμως και φορές που μόλις δοκιμάσεις μια φόρμουλα την αγαπάς με την πρώτη ματιά-εφαρμογή.

Σ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι τρεις συγκεκριμένες. Τις βρίσκουμε στην In Beauty Pharma όπου όλα τα προϊόντα είναι υποψιασμένα, καινοτόμα, ιδιαίτερα αλλά και τόσο αποτελεσματικά! Θυμηθείτε τις ονομασίες γιατί θα σας γίνουν εμμονή.

Και για να μην σας κρατώ σε αγωνία

αναφέρομαι αμέσως:

Πρώτο και αγαπημένο: Το Lixir Skin Universal Emulsion. Δώστε βάση: Είναι μια φόρμουλα με SPF 10 που χρησιμοποιούμε μέρα- νύχτα ως κρέμα και serum σε πρόσωπο, λαιμό, περίγραμμα ματιών, χείλη και χέρια!! Χάρη στο μοριακό νερό που περιέχει ενισχύει την υγρασία και την κρατά γερά. Στα plus τα εκχυλίσματα από ylang ylang και τριαντάφυλλο που χαρίζουν διακριτικό άρωμα και μια αίσθηση χαλάρωσης! Έχετε κάτι να πείτε;

Και ακολουθεί: Pressed Serum Gold Apricot: Ναι είναι ορός σε στέρεη μορφή. Συνδυάζει τη δράση του ορού και της ενυδατικής κρέμας μαζί. Για να αποκτήσει την υφή και την δράση, στα εργαστήρια της Blithe χρησιμοποιούν τη μέθοδο της αργής ψύξης και όχι την επεξεργασία της θερμότητας όπως συνήθως γίνεται.

Μύρτιλλο, βατόμουρο, φυσικά έλαια και βερίκοκο ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της επιδερμίδας. Απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα χάρη στη μορφή τζελ ενώ μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και ως μάσκα ύπνου. Δεν πάει το μυαλό σας μέχρι να δείτε περί τίνος πρόκειται!

Vitabrid C12 Face Brightening Powder: Τρίτο σοκ! Πούδρα φουλ στην βιταμίνη C (25%) που απελευθερώνεται στο δέρμα για 12 συνεχής ώρες από τη στιγμή που θα την εφαρμόσουμε. Είναι ένα skin booster για λάμψη, λεύκανση και μείωση λεπτών ρυτίδων και γραμμών.

Και δεν σταματάμε εδώ: Και αντιοξειδωτική προστασία προσφέρει και αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου. Ε, τι άλλο να ζητήσουμε. Προσοχή: Μπορούμε να το αναμείξουμε με τα υπόλοιπα προιόντα περιποίησης, ακόμα και με νερό!

Blithe Patting Splash Mask Shoothing & Healing Green Tea: Τις μάσκες περιποίησης τις έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας και σίγουρα δεν είναι σαν λοσιόν. Εδώ έγκειται η διαφορά και η καινοτομία. Ιδού λοιπόν η πιο γρήγορη εφαρμογή μάσκας και δράση ταυτόχρονα που έχετε δει.

Χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα, όσο μας παίρνει για να πλύνουμε το πρόσωπο μας, για να χρησιμοποιήσουμε τη μάσκα και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που περιέχει να ενυδατώσει, τονώσει και απολεπίσει απαλά το δέρμα.

Μην μου πείτε ότι δεν ενθουσιαστήκατε γιατί θα είναι ψέμα.

Τα προιόντα μπορούμε να τα βρούμε στο site της In Beauty Pharma: https://inbeautypharma.gr/

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί λάμπει, στην κυριολεξία, η Hailey Baldwin;

Πρεμιέρα για τη Φαίη μας: Η beauty προετοιμασία που έκανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα