Αυτός είναι ο τρόπος να δείχνουμε περιποιημένες τις μέρες που είμαστε αργοπορημένες στο γραφείο

Ε ναι, υπάρχουν και μέρες που αργούμε να ξυπνήσουμε. Δεν είμαστε δα και ρομπότ. Ξενυχτάμε, κουραζόμαστε και είναι και αυτές οι κακές μέρες που θέλουμε να μείνουμε στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει όμως λόγος να φανεί κάτι τέτοιο στο πρόσωπο ή το look μας γενικά, στο γραφείο. Γιατί είμαστε κυρίες εμείς και πάνω απ’ όλα γυναίκες.

Και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχουν τα αγαπημένα μας παιδιά (οι beauty experts είπαμε είναι αυτά) που μας δίνουν τη λύση.

Γιατί μας αγαπούν!

Ξεκινάμε λοιπόν: Αφού έχουμε καταφέρει να σηκωθούμε δεν θα ακολουθήσουμε την κλασική ρουτίνα, δεν υπάρχει χρόνος είπαμε. Ο καθαρισμός με το σύνηθες γαλάκτωμα, τζελ ή ότι και το μασάζ παραλείπονται. Χρησιμοποιούμε μαντηλάκια καθαρισμού με ενυδατικούς παράγοντες όπως τα Sephora Coconut Water Cleansing Wipes

Αντί για ενυδατική κρέμα (είναι λύση ανάγκης μην το ξεχνάμε) απλώνουμε μια BB Cream που θα χαρίσει υγρασία και λάμψη στην επιδερμίδα. Δοκιμάζουμε την Dior Hydra Life BB Cream

Τη μάσκαρα δεν μπορούμε να την αποφύγουμε, είναι το προϊόν-κλειδί στο μακιγιάζ μας. Και δεν θέλει χρόνο, μιλάμε για δευτερόλεπτα. Προλαβαίνουμε να εφαρμόσουμε και δύο στρώσεις από την Lancome Monsieur Big.

Μολύβι χειλιών, κραγιόν, λιπ γκλος κ.τ.λ. τα ξεχνάμε. Απλώνουμε όμως ωραιότατα το lip balm Maybelline New York Baby Lips που θα χαρίσει λάμψη, υγιή όψη και απαλό χρώμα στα χείλη μας.

Κεφάλαιο μαλλιά τώρα. Ε δεν θα κάνουμε και μπούκλες, ούτε ίσιωμα. Το dry shampoo της Klorane είναι αυτό που θα μας σώσει. Ψεκάζουμε στις ρίζες και φορμάρουμε με τα δάχτυλα.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Garner με ρόλεϊ στα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν πήρε τα παιδιά της από το σχολείο!

Κυκλοφόρησε η νέα σειρά μακιγιάζ Classic Blossom της KKW beauty και είναι πράγματι κερασένια

Keywords
Τυχαία Θέματα