Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 01/07 έως 07/07

07:31 1/7/2019 - Πηγή: People

Η εβδομάδα ξεκινά με αντίθεση της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Δία από τον Τοξότη. Επηρεάζονται σχέσεις και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δρομολογούνται εξελίξεις με βραχυπρόθεσμο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο!

1 από 12ΚριόςΗ Σελήνη, στο τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα συμβατικό ξεκαθάρισμα. Παρ’ όλα αυτά, η αισθηματική σας ζωή ενισχύεται από κάποιες συμπτώσεις. Στα οικονομικά θα έχετε μικρές διευκολύνσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος, όμως, θα σας απασχολήσει πολύ και θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και, όπου χρειάζεται, αυστηροί

απέναντί του!ΤΙΡΕμπιστευθείτε τη λογική σας και μη λειτουργείτε παρορμητικά!

2 από 12ΤαύροςΑξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα. Η εβδομάδα σάς βοηθά να επεκταθείτε εκεί που θέλετε. Τώρα ευνοούνται συνεννοήσεις, συναλλαγές και συνεργασίες. Επίσης, το επταήμερο που ακολουθεί μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστο και στα ερωτικά. Πολλοί από εσάς σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας ιδιαίτερης συνάντησης με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ, όχι απαραίτητα για αισθηματικές υποθέσεις, μάλλον για εμπορικές.ΤΙΡΑποφύγετε ριψοκίνδυνες επιλογές στα οικονομικά!

3 από 12ΔίδυμοιΗ εβδομάδα ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας σε πρακτικά ζητήματα. Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα και σας διευκολύνει οικονομικά και συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν μικρές αντιξοότητες, κυρίως σε ό,τι αφορά τις διεκπεραιώσεις. Η εβδομάδα κλείνει με θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα για όσους από εσάς ασχοληθήκατε σοβαρά με την επίλυση και τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων.ΤΙΡΓίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο αντικειμενικοί στις υποθέσεις σας!

Sponsored Ad

4 από 12ΚαρκίνοςΟ Ερμής, μετά το ζώδιό σας, περνά στον Λέοντα και κινεί τα νήματα προς όφελός σας στις πρακτικές και εμπορικές σας υποθέσεις. Τακτοποιήστε συμφωνίες που έχουν μείνει καιρό στον αέρα και πάρτε αποφάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Κάντε το πρώτο βήμα σε αισθηματικά αδιέξοδα και δώστε χρόνο στις προσπάθειές σας.ΤΙΡΦανείτε μεθοδικοί και συστηματικοί στις επιδιώξεις σας!

5 από 12ΛέωνΌ,τι σας εκνευρίζει είναι περιστασιακό. Ο Ερμής στο ζώδιό σας δίνει τον ρυθμό των εξελίξεων κι αυτό μπορεί να διασπάσει την προσοχή σας από τα σημαντικά στα ασήμαντα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα και αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Μη φανερώνετε τις επιθυμίες σας και μην ξεκινήσετε καμία αντιπαράθεση με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας.ΤΙΡΔιεκδικήστε διπλωματικά αυτό που σας ανήκει!

6 από 12ΠαρθένοςΠρακτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Οι καλές ειδήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας καθυστερούν να έρθουν. Ελέγξτε και φροντίστε θέματα υγείας και περιστασιακού εκνευρισμού.ΤΙΡΜην παραιτείστε από προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση των οικονομικών σας!

Sponsored Ad

7 από 12ΖυγόςΣκέφτεστε με τι τρόπο θα αποδράσετε από αυτά που σας ταλαιπωρούν. Τα καλά νέα είναι ότι αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς τη συμμετοχή σας, τα γεγονότα θα αποδείξουν τη σημασία τους και θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τον προβληματισμό σας, τα οικονομικά σας τακτοποιούνται.ΤΙΡΕπιλέξτε με πιο αυστηρά κριτήρια τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε!

8 από 12ΣκορπιόςΝέα σχέδια και νέα πρόσωπα εμφανίζονται στο προσκήνιο. Μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας σάς βοηθά να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Μια πρόσκληση για συνάντηση ή μια ευκαιρία για να λυθεί μια πρόσφατη παρεξήγηση τονώνουν την αυτοπεποίθηση και την πίστη σας! Μερικοί από εσάς μπορεί να αλλάξετε εργασία ή να εξελίξετε το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε.ΤΙΡΚατευνάστε τα οξυμένα πνεύματα στην οικογένεια ή στον περίγυρό σας!

9 από 12ΤοξότηςΗ εβδομάδα έχει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Πολλοί από εσάς θα βοηθηθείτε στις φιλοδοξίες σας, ενώ άλλοι θα διευκολυνθείτε στις εμπορικές σας συναλλαγές. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα παίξουν ρόλο, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας. Η εβδομάδα αισθηματικά ευνοεί τα τολμηρά βήματα, τη δημιουργία εντυπώσεων και την ευχάριστη διάθεση.ΤΙΡΝα είστε προσεκτικοί στη χρήση μηχανημάτων!

Sponsored Ad

10 από 12ΑιγόκερωςΔοκιμάστε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τις αντιστάσεις των άλλων. Μη μεγαλοποιείτε όμως τα θέματα που αντιμετωπίζετε, κυρίως τα οικονομικά. Κάποιοι θα χρειαστείτε βοήθεια από τρίτους, που, αν τη ζητήσετε έξυπνα, το πιθανότερο είναι να σας την προσφέρουν. Αισθηματικά φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας και, αν χρειαστεί, κάντε έναν έξυπνο συμβιβασμό.ΤΙΡΠροσέξτε την επικοινωνία και τη συνεννόηση με τρίτους!

11 από 12ΥδροχόοςΚινείστε προσεκτικά τα νήματα! Κάποιοι συνεργάτες ή άτομα του περιβάλλοντός σας χρειάζονται την επιβράβευσή σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο αισιόδοξοι και πιο διαλλακτικοί. Οι μακρόχρονες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς σε επιμέρους θέματα. Οικονομικά εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας έρθουν για να αυξήσετε το εισόδημά σας!ΤΙΡΥποστηρίξτε την κοινωνική και προσωπική σας ζωή!

12 από 12ΙχθύεςΗ εβδομάδα σάς βοηθά να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, ιδιαίτερα αν αφήσετε πίσω τις μικρές, παράπλευρες απώλειες. Ακούστε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου, αγαπημένου ανθρώπου και χαρίστε στον εαυτό σας μια επιθυμητή πολυτέλεια. Ξοδέψτε με μέτρο για την ευχαρίστησή σας!ΤΙΡΑποδεσμευτείτε από αγκυλώσεις και νοοτροπίες που δεν σας εξυπηρετούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα