Συνεργασία – έκπληξη Μάρκου Σεφερλή και Γιώργου Αγγελόπουλου!

Γυρίσματα για την κωμική ταινία που σχεδίαζε εδώ και χρόνια άρχισε ο Μάρκος Σεφερλής. Η ταινία έχει τίτλο «Χαλβάη 5-0» και αναμένεται να βγει τον Οκτώβρη στους κινηματογράφους.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων δημοσιεύοντας και λίγα πλάνα από αυτά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συνεργάτες του σε αυτή την ταινία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

“Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδίας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο,

Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!”, ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

View this post on Instagram

Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 1, 2019 at 4:55am PDT

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτησε στο Instagram του πλάνα από ένα εκμαγείο που ετοίμαζαν για να φτιάξουν μάσκα οι καλλιτέχνες ειδικών εφέ και make up artists, Γιώργος και Ρούλης Αλαχούζος.

View this post on Instagram

“Face/off” @roulis_alahouzos @aris_veremis_mua #alahouzosbrothers coming soon #danoslife

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Jul 30, 2019 at 10:12am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Παππά: Η πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μάρθας Καραγιάννη – Δείτε φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα