Δείτε τα ελληνικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid!

Η Gigi Hadid με την αδερφή της Bella, το διάσημο make up artist Patrick Ta και φίλους κάνουν διακοπές στη Μύκονο. Όπως καταλαβαίνετε το νησί έχει ξεσηκωθεί μιας και τα διάσημα μοντέλα εμφανίζονται με sexy μαγιό και κάνουν ανέμελα τις βόλτες τους στα σοκάκια. Αρχικά ασχοληθήκαμε με τη Bella η οποία έκανε trend το french manicure, το οποίοο υιοθέτησε στις διακοπές της και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Και σήμερα

είναι η σειρά της Gigi η οποία εθεάθη να κάνει ντους. Όχι, δεν είναι αυτή η είδηση. Εκείνο που πρόσεξε το μάτι της  beauty editor (το δικό μου δηλαδή) ήταν τα προϊόντα σώματος που χρησιμοποίησε. Τα οποία ήταν Korres και πολύ αγαπημένα. Και η αλήθεια είναι πως πήραμε μεγάλη χαρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως οι celebrities προτιμούν και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο brand. Πριν από αρκετό καιρό η Catherine Zeta Jones είχε αποκαλύψει ότι επίσης τα χρησιμοποιεί.

Η Gigi λοιπόν χρησιμοποιεί δύο συγκεκριμένα. Πρόκειται για το σαμπουάν για ξηρά μαλλιά με Αμύγδαλο και Λινάρι το οποίο επίσης εκχυλίσματα από μαντζουράνα, δίκταμο και τσάι του βουνού, βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Συστατικά που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση και αναδόμηση. ΄Προφανώς η Gigi έχε ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά της και προσπαθεί να τα επαναφέρει σε τάξη.

Το δεύτερο προϊόν που φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι το αφρόλουτρο Κίτρο. Με τέλειο άρωμα και έξτρα αναζωογονητικό είναι ότι καλύτερο για μετά τη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο.

Στ’ αλήθεια πολύ χαρήκαμε που η Gigi επέλεξε τα συγκεκριμένα προϊόντα και τα πρόβαλε. Η Korres είναι μία από τις αδυναμίες μας. Περιμένουμε να δούμε τα αντηλιακά της και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τα μοιραστεί με τη Bella και τον Patrick μιας και οι τρεις μαζί έχουν εκατομμύρια ακόλουθους στα social που αξίζει τον κόπο να ανακαλύψουν ότι η χώρα μας δεν είναι μόνο θάλασσα, ουρανός, αμμουδιές και καλό φαγητό.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλοκαιρινές σας εσάνς έχουν τη δροσιά της γρανίτας!

Ξεκινήστε το μήνα με την ωραιότερη πλεξούδα ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα