Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

17:47 2/8/2019 - Πηγή: People

1 από 7Το εξώφυλλο

2 από 7Αλεξάνδρος Μπουρδούμης«Ξοδεύτηκα σε κοσμικότητες χωρίς λόγο». Λίγες μέρες πριν από την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης στην Επίδαυρο ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής εξομολογείται τα λάθη του παρελθόντος, τους ανθρώπους που άφησε έξω από τη ζωή του, τη νέα του σχέση και όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του τα τελευταία δύο χρόνια.

3 από 7Βίκυ Χαντζή«Από τις δύσκολες συνεργασίες αποκόμισα δύο έλκη στομάχου». Η παρουσιάστρια της καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha

«Παντού» μιλάει για τις συνεργασίες που σημάδεψαν την καριέρα της και την τηλεοπτική της πορεία στο ρεπορτάζ.

Sponsored Ad

4 από 7Υρώ Μανέ «Θα προτιμούσα να δουλεύω σερβιτόρα, παρά να παίζω σε παράσταση απλήρωτη». Πώς κατάφερε να ζει το όνειρό της, πώς προσπάθησε να παλέψει τις παθογένειες του θεάτρου, ποια τα προσωπικά λάθη της και η καλλιτεχνική πορεία δεκαετιών χτισμένη με «όχι» που βρήκαν τον δρόμο τους.

5 από 7Εύα Τσάχρα«Η πρόταση γάμου έγινε αφού είχαμε ορίσει την ημερομηνία». Η πρώην διαγωνιζόμενη του The Voice αλλά και του τελευταίου κύκλου του YFSF που κέρδισε τις εντυπώσεις μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της, τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον χωρισμό των γονιών της.

6 από 7Boris JohnsonΟ νέος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας μπήκε ήδη στο στόχαστρο των ΜΜΕ μέσα από ατυχείς φωτογραφικές στιγμές, αλλά και δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις. Είναι τελικά ο Boris Johnson o Βρετανός Trump;

Sponsored Ad

7 από 7Prince GeorgeΟ πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα WIlliam και της Kate Middleton έγινε 6 ετών και το People του εύχεται χρόνια πολλά μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από τη γέννησή του μέχρι σήμερα.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Αυγούστου, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα