Προβλέψεις Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτό το διάστημα σας φαίνεται πως οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα και οι 24 ώρες της κάθε μέρας δεν σας φτάνουν για να κάνετε όλα όσα θέλετε. Μήπως κάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα σας προτείνουμε να μην σας πιάσουν οι γκρίνιες σας και να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γενικά προσπαθήστε να εκτιμήστε τα καλά που έχετε και τα καλύτερα σίγουρα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που κάνετε την αυτοκριτική σας καταλήγετε πως έχετε παραμελήσει ανθρώπους σημαντικούς για εσάς, βάζοντας λάθος προτεραιότητες. Ξέρετε κάτι; Δεν είναι ποτέ αργά για να διορθώσετε μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχετε δώσει όλη την ενέργεια στη δουλειά σας και έχετε παραμελήσει τελείως την προσωπική σας ζωή. Αν δεν την φτιάξετε, τότε πως θα έχετε την ισορροπία που πρέπει στη ζωή σας;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσετε με ηρεμία και να εκφράσετε όλα αυτά που δεν σας αφήνουν να είστε καλά στη δουλειά σας και που ξέρε… σύντομα μπορεί όλα να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και το αφεντικό σας είναι ευχαριστημένο με τα όσα κάνετε, στη δουλειά σας αυτό το διάστημα θα επικρατεί ένας μικρός χαμός. Υπομονή. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν την ηρεμία που τόσο έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αλήθεια είναι πως η ρουτίνα των τελευταίων μηνών σας έχει κουράσει με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο γκρινιάρηδες από ότι είστε στην πραγματικότητα. Μην ξεσπάτε στον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τελευταία με τη συμπεριφορά σας και τη στάση σας έχετε κάνει πολλούς κοντινούς σας ανθρώπους να φτάσουν στα όριά τους. Αν και απορείτε, σκεφτείτε λίγο πως τους αντιμετωπίσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχουν πέσει πολλά πάνω σας τελευταία και όσο κι αν κάνετε υπομονή τα πράγματα δεν λένε να καλυτερεύσουν με τίποτα. Βάλτε έναν νέο στόχο και εργαστείτε ώστε να τον καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Σήμερα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα έχετε ανάγκη από στοργή, φροντίδα και αγάπη, τόσο από την οικογένεια όσο και από τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και μόλις γυρίσατε από τις διακοπές σας νιώθετε πως δεν έχετε ξεκουραστεί καθόλου και ανυπομονείτε να φτιάξετε ξανά τη βαλίτσα σας και να φύγετε για έναν αγαπημένο σας προορισμό. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και πολλές φορές γίνεστε άδικοι με κοντινούς σας ανθρώπους, πρέπει μετά από λίγο να το παραδέχεστε και να ζητάτε συγγνώμη. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει χωρίς να το κάνετε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα