Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε σήμερα το πρωί (6/10) 0 Μιχάλης Σαράντης!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για την απώλεια της μητέρας του, ενώ συγκλόνισε όταν εξομολογήθηκε ότι έχει αποπειραθεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς. Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία

Γιάννη Σμαραγδή», είπε αρχικά στην κάμερα του Mega ο Μιχάλης Σαράντης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Μαίρη Μήνα: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου».

Αργότερα, ο Μιχάλης Σαράντης συγκλόνισε λέγοντας πως «έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα».

Τέλος, για τη μητέρα του που έχει “φύγει” από τη ζωή, εξομολογήθηκε ότι «η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νικόλας Πολίτης ξεσπά: «Να πάω να εκθέσω το προσωπικό μου γίγνεσθαι σε ριάλιτι;»

Σάνεν Ντόχερτι: Συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο και εξομολογείται -«Δεν θέλω να με θεωρούν ξεγραμμένη»

Βικτόρια Χίσλοπ: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -«Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα