Πρώην παίκτης ριάλιτι κατακεραυνώνει το Bachelor: «Πώς βάζεις τα σάλια σου στα σάλια του άλλου;»

Ο Ηλίας Βαλάσης με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί μίλησε στο Πρω1νό και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια ιστορία από το παρελθόν όταν σε τροχαίο πριν 16 χρόνια έσπασε 17 πλευρά, αλλά έγινε η αφορμή για να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα του.

«Πριν από 16 χρόνια είχα ένα ατύχημα και έσπασα 17 πλευρά. Τότε που είχε πει ο πνευματικός μου να μη χωρίσω τη γυναίκα μου γιατί ο Θεός θα με συνετίσει, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πάω σπίτι, τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, πριν παντρευτούμε, και της λέω χωρίζουμε. Καβαλάμε το μηχανάκι και στο επόμενο στενό χτυπάμε μετωπική με ένα άλλο αμάξι, απογειώνεται

η Θεοδώρα στα 15 μέτρα και εγώ έπεσα και έσπασα 17 κόκαλα. Παρακαλούσα το Θεό να ζει η γυναίκα μου. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν είχε ούτε μία γρατσουνιά και εκεί της είπα ότι θα παντρευτούμε», εκμυστηρεύεται στην κάμερα του Πρω1νού, ενώ εκφράζει και το παράπονό του για την προκατάληψη που υπήρχε στο πρόσωπό του.

«Ήμουν πάντα ο reality. Ήμουν τόσα πράγματα στη ζωή μου, 25 χρόνια ήμουν βατραχάνθρωπος, αλλά για αυτούς ήμουν μόνο ο reality».

Παράλληλα, ο Ηλίας Βαλάσης αποκάλυψε τις συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους της Acun Medya και αφορούσαν στο All Star Survivor.

«Μίλησα με τους ανθρώπους της Acun κάποια στιγμή και τους είπα ότι είναι καλύτερα να με πάρουν αν γίνει το All Star Survivor και μείναμε εκεί. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Γιατί θα το έκανα; Όλα τα υπόλοιπα είναι μια κουταμάρα. Η επιλογή που γίνεται για τους παίκτες είναι μέσω Instagram, άρα που καταλήγουμε; Ότι είναι μπίζνα», είπε συγκεκριμένα.

Με δεικτική διάθεση τοποθετήθηκε για το ριάλιτι The Bachelor, σχολιάζοντας: «Πώς βάζεις τα σάλια σου μέσα στα σάλια του άλλου που πριν από λίγο έχεις δει ότι έχει βάλει τα σάλια της η άλλη; Δεν σε ξεφτιλίζει αυτό το πράγμα;».

Δείτε τι ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Θάλεια Ματίκα: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κουμπάρος μας, αρρωστήσαμε με αυτά που μάθαμε»

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιά σε κουτούκι στα Εξάρχεια

Μένιος Φουρθιώτης: Με πολλαπλά τραύματα στο ΚΑΤ μετά την αποφυλάκισή του

Keywords
Τυχαία Θέματα