Ο Νικόλας Πολίτης ξεσπά: «Να πάω να εκθέσω το προσωπικό μου γίγνεσθαι σε ριάλιτι;»

Στην κάμερα της εκομπής Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε σήμερα το πρωί (6/10) ο Νικόλας Πολίτης!

Ο ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Μαρτάκη αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον ρόλο που έχει φέτος στις «Άγιρες Μέλισσες», στα ριάλιτι και στην καριέρα που ονειρεύεται στο εξωτερικό.

Ο ίδιος σημείωσε αρχικά πως «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Αστυνομικό με αφήσατε απλά τώρα πήρα προαγωγή λόγω της Χούντας».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Πολίτης πρόσθεσε: «Εννοείται πως κάνω και κάτι άλλο πέραν της υποκριτικής. Δεν ζεις μόνο

από αυτό πλέον. Στις μέρες μας αν δεν έχεις ένα υπόβαθρο και μια καλή καριέρα και επιτυχία, δεν μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό. Κάνω δυο δουλειές αυτή τη στιγμή για να μπορώ να ζω».

Όσαν αφορά τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, ο ίδιος τόνισε πως «σε κάποιο ριάλιτι δεν θα πήγαινα. Όχι. Θεωρώ τα ριάλιτι πάρα πολύ άσχημα για την ανθρώπινη ψυχή. Να πάω να εκθέσω το προσωπικό μου γίγνεσθαι, να το δει όλη η Ελλάδα και να είμαι εκτεθειμένος; Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχει αυτή η εκμετάλλευση των ψυχών στα ριάλιτι. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα εν έτει 2021».

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι «βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα για να ακολουθήσω το όνειρο μου στο εξωτερικό. Υπάρχουν και πράγματα τα οποία περιμένουν και ακόμα και γω περιμένω απαντήσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Σάνεν Ντόχερτι: Συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο και εξομολογείται -«Δεν θέλω να με θεωρούν ξεγραμμένη»

Βικτόρια Χίσλοπ: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -«Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμα»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έπαιρναν τηλέφωνο στην μητέρα μου κι έλεγαν ότι η κόρη σου έχει πολύ άσχημη εικόνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα