Συγκλονίζει η Ντέμη Γεωργίου στο Πρω1νό: «Έχασα την όρασή μου για δύο μήνες μετά την κακοποίηση από σύντροφό μου»

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από πρώην σχέση της, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να πάει στο νοσοκομείο και να χάσει την όρασή της.

«Μπόρεσα να φύγω αλλά δεν ξέρω το πώς. Είπα ή θα ζήσω ή θα πεθάνω. Είχε να κάνει με την επιβίωσή μου όλο αυτό το πράγμα. Ήταν χρόνια κακοποιητική σχέση αλλά το μεγάλο κακό έγινε μια φορά. Κάποιοι που δεν έχουν κακοποιηθεί αναρωτιούνται πώς τα θύματα κάθονται… Κάτι συμβαίνει και δεν μπορείς να βγει απ’ όλο αυτό. Είτε είναι ο τρόμος που σου δημιουργείται είτε είναι η ανασφάλεια… Όταν συμβαίνει όλο αυτό, μετά ο άλλος σε υπερπροστατεύει κιόλας.

Αν δεν έφτανα στο σημείο να πάω στο νοσοκομείο δεν ξέρω πώς θα έβγαινα απ’ όλο αυτό. Στη δική μου περίπτωση αυτό που λειτούργησε είναι ότι έφτασα να πεθάνω. Έχασα την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν κάτι υπερβολικό. Χτυπήθηκα στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και μου επηρέασε την όραση. Το είπα στους πολύ κοντινούς μου, δεν πήγα εγώ στην αστυνομία, ήρθε η αστυνομία σε μένα γιατί την ειδοποίησαν οι γείτονες. Πήγα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Παππάς: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε on camera για την Αθηνά “New York”

 Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ελισάβετ Σπανού: Αμηχανία στη συνάντησή τους εννιά χρόνια μετά τον χωρισμό

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του – «Δεν φοβήθηκα τον θάνατο»

Keywords
Τυχαία Θέματα