Αλέξης Παππάς: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε on camera για την Αθηνά “New York”

Στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη, στο Περιστέρι Αττικής, βρέθηκε η κάμερα του Πρω1νού και ο Γρηγόρης Μπάκας!

Εκεί, ο δημοσιογράφος συνάντησε -εκτός από τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ– και την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

Οι τρεις τους, όπως ανέφεραν στον Γρηγόρη Μπάκα, συναντήθηκαν ξανά μετά από έναν χρόνο, με τον Αλέξη Παππά να δηλώνει στην κάμερα του ANT1 με χιούμορ ότι «είναι πολύ ωραίο να έχεις καλούς φίλους

ειδικά όταν οι φίλοι σου έχουν καλά ρούχα και εκπτώσεις».

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αφορμή τον νέο κύκλο του Survivror είπαν: «Εμείς κάναμε αυτό που νιώθαμε όχι για να γίνει σχολή αυτό. Υπήρχε μία ροή στην ιστορία την δικιά μας, τώρα δεν υπάρχει».

« Το μόνο που με ξενίζει σε σχέση Μυριέλλα-Κατσαούνη είναι το χρονικό διάστημα που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Υπάρχουν φιλιά μέσα σε 15 μέρες… ενώ η παραγωγή δεν αφήνει να έχουν επαφές Διάσημοι και Μαχητές. Είναι too much», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα, στην ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα στον Αλέξη Παππά, για το εάν έχει ταξιδέψει στην Νέα Υορκη, ο ηθοποιός απέφυγε να του απαντήσει, λέγοντας χαερακτηριστικά: «Βιάζομαι πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Αθηνά», με αποτέλεσμα να αποχωρεί από την παρέα.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό-Βικτώρια Χαλκίτη για Παύλο Χαϊκάλη: «Μου φαίνεται παράλογο να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Πρω1νό: Οι δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές

Keywords
Τυχαία Θέματα