Dior: 5 λόγοι που θα σε κάνουν να ερωτευτείς τη νέα κολεξιόν του οίκου

Ο οίκος Dior παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι πριν από λίγα 24ωρα και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα looks που παρουσίασε.

Ο οίκος συνεργάστηκε αυτή τη φορά με την καλλιτέχνη Joana Vasconcelos και μαζί δημιούργησαν ένα εκπληκτικό σετ με τίτλο “Valkyrie Miss Dior,”

ένα αφιέρωμα στην αδερφή του Christian Dior, Catherine.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Maria Grazia Chiuri κατάφερε και πάλι να μας κερδίσει με τα σχέδιά της και παρακάτω θα δεις τους 5 βασικούς λόγους που έχουμε ήδη αγαπήσει αυτή τη νέα συλλογή.

#1. Το φόρεμα που κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του ήταν αυτό το μίντι μπορντό φόρεμα με λεπτές τιράντες και μαύρο ζωνάκι στη μέση. Το φόρεμα έλαμπε και το μοντέλο εμφανίστηκε στο runway με λεπτά καλτσάκια, μπορντό γόβες και μαύρη στέκα.

#2. Όλη η κολεξιόν ήταν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των 50s, την εποχή που έζησε η Catherine Dior. H ίδια έλαβε πολλά μετάλλια για τη συμμετοχή της και βοήθειά της στον πόλεμο και αργότερα ανέλαβε ως Πρόεδρος στο Μουσείο του Dior.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

#3. H σχεδιάστρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, δημιούργησε φορέματα, φούστες, σακάκια και παλτό με υπέροχα prints που μας εντυπωσίασαν. Φλοράλ σχέδια, ombre δημιουργίες και καρό prints είναι μερικά από τα trends που ξεχωρίσαμε.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

#4. Η σχεδιάστρια έδωσε ιδιαίτερη βάση και στα αξεσουάρ δημιουργώντας τσόκερ, headbands, κορδέλες και γάντια που ολοκλήρωσαν άψογα τα looks των μοντέλων.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

#5. Το μήκος της φούστας φτάνει στη μέση της γάμπας και η Maria Grazia Chiuri συνδυάζει τις φούστες με jackets, ασορτί πανωφόρια και κομψά shackets.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

© Victor VIRGILE/ Gamma-Rapho/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα