Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης: “Θέμο πήγαινε πάνω και…”

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε τη τελευταία του πνοή χθες Τρίτη (22/01) μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. Ο παρουσιαστής “έφυγε” από τη ζωή σε νοσοκομείο της Ελβετίας, σε ηλικία 61 ετών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Με τα δικά του λόγια, είπε το “τελευταίο” αντίο στον συνάδελφο και φίλο του, που δεν είναι πια εδώ.

“Έφυγε

από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος ο Θέμος, στα 61 του χρόνια. Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα… Πολλές φορές βρέθηκα κι εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε!”, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή για τον Αναστασιάδη: “Δυστυχώς τους τελευταίους δύο μήνες…”

Keywords
Τυχαία Θέματα