Συγκινεί ο Ηλίας Ψινάκης: «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα δημοσίευσε στο προφίλ του δυο φωτογραφίες, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την αείμνηστες φίλες του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη και συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

Η συγκινητική ανάρτηση
του Ηλία Ψινάκη

«Μια “Ζωή” μαζί! Από πολύ νέοι… Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά. Ξέρω ότι είσαι με το Αλικάκι και δεν ανησυχώ… Δεν μου λείπετε γιατί σας έχω μέσα μου. Απλώς τα καλοκαίρια, σας σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis)

Να θυμίσουμε ότι η Ζωή Λάσκαρη πέθανε στις 18 Αύγουστου του 2017 και ο θάνατός της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους.

«Αγάπη μου, τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας… Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε… Ξέρετε εσείς…Να μου τους φιλήσεις όλους… Σ’ ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!», είχε γράψει στα social media ο Ηλίας Ψινάκης, μία μέρα μετά τον θάνατο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Γρηγόρης Μόργκαν: Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Βασίλης Καρράς: Απάτη σε βάρος του με προϊόν αδυνατίσματος -Η αντίδραση του τραγουδιστή

Γιάννης Στάνκογλου: «Έφυγα με την πρώην σύζυγό μου για Νέα Υόρκη και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα