Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του, Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος»

Ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε σήμερα (20/8) με τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο με την κόρη του, Μελίτα, στο οποίο τον βλέπουμε να της δείχνει πώς είναι το χτυπημένο του πόδι χωρίς το πρόσθετο μέλος.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» στη λεζάντα της ανάρτησής του, προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς του το ζήτησε η κόρη του, με την οποία είναι θέλει να είναι πάντοτε ειλικρινής.

Η συγκινητική ανάρτηση του Ετεοκλή
Παύλου

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou)

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης:

Κέλλυ Κελεκίδου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε -«Είστε η δύναμή μου»

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το νησί που γεννήθηκε και το απίστευτο όνομα που παραλίγο να της δώσουν

Μελίνα Νικολαΐδη: Διασκέδασε με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Έλλη Κοκκίνου στην Τήνο -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα