Βασίλης Καρράς: Απάτη σε βάρος του με προϊόν αδυνατίσματος -Η αντίδραση του τραγουδιστή

Θύμα απάτης έπεσε ο Βασίλης Καρράς, καθώς μια σελίδα στο Facebook χρησιμοποίησε το όνομά του προκειμένου να προωθήσει ένα προϊόν αδυνατίσματος.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω την εν λόγω σελίδα πήραν μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες του τραγουδιστή και την επεξεργάστηκαν, βάζοντας στα χέρια του το επίμαχο σκεύασμα και γράφοντας ότι έχει άμεσα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα.

Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε

και μέσω του δικηγόρου του έστειλε μήνυμα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου, στο thesstoday.gr.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», σημείωσε, επίσης, ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η σελίδα με το αδυνατιστικό προϊόν φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: «Έφυγα με την πρώην σύζυγό μου για Νέα Υόρκη και…»

Ξεσπά η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δηλαδή όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;»

Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του, Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα