Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη περνά τις γιορτές η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την οικογένειά της. Η αλήθεια είναι πως το 2022 ήταν πολύ δύσκολο για την παρουσιάστρια, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της, γεγονός που τη βύθισε στη θλίψη. Αυτές είναι οι πρώτες γιορτές, λοιπόν,

που η οικογένεια Χρηστίδου περνά χωρίς την κυρία Μίνα.

Λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από το πατρικό τους. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό, με την παρουσιάστρια να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση. Η ίδια, ωστόσο, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα για το νέο έτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά… Όσοι θέλατε να είστε σπίτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε..

Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη… Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα… Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα… Καλή χρονιά», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θοδωρής Μαραντίνης: «Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, ξεκαθαρίσματα, απογοητεύσεις»

 Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα τον πούνε φλούφλη αν γίνει λίγο τρυφερός με το παιδί του»

 Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του J2US τον Φεβρουάριο

Keywords
Τυχαία Θέματα