Συγκινεί η Μαρία Φιλίππου για τον Κώστα Ευριπιώτη: “Θα μου λείψεις πολύ…”

Ο Κώστας Ευριπιώτης, ο ταλαντούχος ηθοποιός που μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους του, άφησε την τελευταία του πνοή χθες Πέμπτη (30/05) μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

Η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν τότε να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης», αλλά ξεχνούσε τα λόγια του και ξεκίνησε να κάνει εξετάσεις, που τον οδήγησαν στην συνέχεια σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη

στον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ πολλοί συνάδελφοι του θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια αγάπης για τον υπέροχο άνθρωπο και συνάδελφο που έχασαν. Ανάμεσα τους και η Μαρία Φιλίππου με την οποία είχαν συνεργαστεί.

“ΚΩΣΤΑΑΑΑΑ…..ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟ που σου φωνάζανε απ’ την πλατεία στους “Άντρες Έτοιμοι για Όλα.”έτσι ουρλιάζω τώρα κι εγώ.θεριό ήσουνα στη σκηνή,σε θαύμαζα κάθε βράδυ,κι ένα μικρό παιδί ευαίσθητο και ταπεινό που του άρεσαν τα μικρά τα ταπεινά και τα σπουδαία για αυτό θα σε θαυμάζω μια ζωή.

“Στη Θεσσαλονίκη θα σε πάω μωρή για τσίπουρα κι αγριαγκινάρες “και πήγαμε και τις τσακκίσαμε κι ήσουνα ευτυχής και πλήρης.Η έγνοια σου για το συνάδελφο ,το μοίρασμα κι η δοτικότητα σου πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή. Γέλιο και χαρά και μια αγκαλιά ήσουνα.Ένα λαϊκό παιδί,αυθεντικό που δε θαμπώθηκε από τίποτα ποτέ. Όλο διάβαζες κι ερχόσουνα στο καμαρίνι και μιλάγαμε μιλάγαμε .Με απίστευτο σεβασμό μίλαγες στους νέους για τους παλιούς μέχρι πού γινες κι εσύ παλιός μα δεν το είχες καταλάβει γιατί ήσουνα αγνός κι ωραίος.

Δυσεύρετο το είδος σου Ευριπιώτη θα μου λείψεις πολύ. Τα αγόρια σου να είναι περήφανα γιατί ο πατέρας τους ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός ,κι ένας υπέροχος άνθρωπος.Στο καλό φίλε μου!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΚΩΣΤΑΑΑΑΑ…..ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟ που σου φωνάζανε απ’ την πλατεία στους “Άντρες Έτοιμοι για Όλα.”έτσι ουρλιάζω τώρα κι εγώ.θεριό ήσουνα στη σκηνή,σε θαύμαζα κάθε βράδυ,κι ένα μικρό παιδί ευαίσθητο και ταπεινό που του άρεσαν τα μικρά τα ταπεινά και τα σπουδαία για αυτό θα σε θαυμάζω μια ζωή.”Στη Θεσσαλονίκη θα σε πάω μωρή για τσίπουρα κι αγριαγκινάρες “και πήγαμε και τις τσακκίσαμε κι ήσουνα ευτυχής και πλήρης.Η έγνοια σου για το συνάδελφο ,το μοίρασμα κι η δοτικότητα σου πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή.Γέλιο και χαρά και μια αγκαλιά ήσουνα.Ένα λαϊκό παιδί,αυθεντικό που δε θαμπώθηκε από τίποτα ποτέ.Όλο διάβαζες κι ερχόσουνα στο καμαρίνι και μιλάγαμε μιλάγαμε .Με απίστευτο σεβασμό μίλαγες στους νέους για τους παλιούς μέχρι πούγινες κι εσύ παλιός μα δεν το είχες καταλάβει γιατί ήσουνα αγνός κι ωραίος. Δυσεύρετο το είδος σου Ευριπιώτη θα μου λείψεις πολύ.Τα αγόρια σου να είναι περήφανα γιατί ο πατέρας τους ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός ,κι ένας υπέροχος άνθρωπος.Στο καλό φίλε μου! .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria philippou (@philimariaofficial) στις 31 Μάι, 2019 στις 2:25 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Ζάρλας: Η ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού που εργαζόταν

Βίντεο – σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην συντρόφου της Στέλλας Μιζεράκη για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Keywords
Τυχαία Θέματα