“Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 3 μπαλονάκια και έπεσα σε κώμα 40 μέρες!”

Ο Στήβ Ντούζος μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη για την οικογένεια του και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Δούλευα από τα δεκατρία μου και πήρα την πρώτη μου μηχανή στα 15. Ο μπαμπάς μου είπε να προσέχεις. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Δεν μου βγαίνει ο Μπίλιας μεγάλωσα. Μίλησα και με τα παιδιά μου και με τη γυναίκα μου και αποφασίσαμε να μην το κάνω. Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! ¨Εχω μια άλλη εικόνα πια και

δεν θα μου βγει η γκριμάτσα και η κίνηση του Μπίλια.

Τότε για αυτές τις ταινίες μπορεί να έπαιρνες από 50.000 δραχμές μέχρι ένα εκατομμύριο την ταινία.

Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό. Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας. Ανοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Ελληνίδα σε καμάκι μου μίλησε όταν πλέον είχα γίνει γνωστός. Με την υγεία μου το πολεμάω. Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής! Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 3 μπαλονάκια, 2 stent, έχω πρόβλημα με τους πνεύμονες και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Κλινικά νεκρός για καμιά δεκαριά. Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!», ανέφερε ο Στηβ Ντούζος.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Ζάρλας: Η ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού που εργαζόταν

Βίντεο – σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην συντρόφου της Στέλλας Μιζεράκη για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Keywords
Τυχαία Θέματα