Βρήκα τα αξεσουάρ που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς καθόλου αυτό το καλοκαίρι

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν πρωτοαρχίζουν οι ζέστες, και λίγο πριν μπει ο Ιούνιος, αρχίζω την αναζήτησή μου για να βρω τα πιο ψαγμένα και ωραία ελληνικά brands που θα με βοηθήσουν να ανανεώσω το στιλ μου και να το εξελίξω ακόμα περισσότερο. Μπορεί όλο τον χρόνο να αφιερώνομαι ολοκληρωτικά στη μόδα και στις τάσεις αλλά τον Μάιο έχω λίγη επιμονή παραπάνω προκειμένου να βρω κάτι που θα με ξετρελάνει!

Φέτος έψαξα και ανακάλυψα ένα brand που ακούει στο όνομα NANELA και είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσα.

Τα σανδάλια NANELA είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας, για κάθε περίσταση,

για την πόλη αλλά και το νησί και είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα και τη βαλίτσα σου αυτό το καλοκαίρι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του εξωτερικού θεωρούν τα ελληνικά σανδάλια το πιο διαχρονικό αξεσουάρ!

Προσωπικά φέτος θα δώσω έμφαση στην απλότητα γιατί οι μίνιμαλ τάσεις συγκαταλέγονται στις top της σεζόν. Τα μίνιμαλ δερμάτινα σανδάλια είναι η τελευταία λέξη της μόδας φέτος και η NANELA μας δίνει μερικές υπέροχες ιδέες με σανδάλια σε γήινα χρώματα που ταιριάζουν με κάθε οutfit.

Χειροποίητα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες με πολύχρονη εμπειρία είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά κι είναι αυτά τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν με την απλότητά τους! Φέτος, η σειρά απευθύνεται εκτός από γυναίκες, σε κορίτσια αλλά και σε άνδρες!

Eγώ προσωπικά έχω επιλέξει ήδη τα φλατ σανδαλάκια που θα δεις παρακάτω και είναι φταιγμένα σε ένα από τα πιο δημοφιλή prints της σεζόν που δεν είναι άλλο από το snake print.

Mπορεί η Νο1 τάση να είναι τα καφέ, τα μπεζ και τα μαύρα σανδάλια αλλά εγώ έχω κυριολεκτικά ξετρελαθεί με αυτό το γκρι ζευγάρι που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω! Φαντάζομαι να τα φοράω με το αγαπημένο μου cropped λευκό denim παντελόνι, με τζιν σορτσάκια αλλά και με μάξι φορέματα όλο το καλοκαίρι.

Η σχεδιάστρια ΝΑΝΕLA δημιουργεί φανταστικά statement σκουλαρίκια που λανσάρει μαζί με τα σανδάλια της. Από όλη τη συλλογή έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω 2 ζευγάρια που είναι super boho και ανυπομονώ να τα συνδυάσω ακόμα και με τα πιο απλά λευκά t-shirts.

Ολόκληρη η συλλογή τόσο με τα σανδάλια όσο και με τα κοσμήματα της σχεδιάστριας NANELA -τα μοναδικά σχέδια στα σκουλαρίκια είναι ό,τι πιο hot κι αγαπημένο- υπάρχει διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mixi.gr.

Στο MiXi concept store μπορεί κάποιος να βρει ξεχωριστά αντικείμενα που αφορούν στο design, στην εσωτερική διακόσμηση και στη μόδα.

Μοναδικά δώρα, χειροποίητα κεριά, φωτιστικά και προτάσεις interior design, κοσμήματα, αξεσουάρ, σανδάλια, αρώματα καθώς κι επιλογές από μεγάλους οίκους που έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την αισθητική τους!

Θέλεις να δεις και άλλα σχέδια της ΝΑΝΕLA; Ακολούθησέ την στο instagram ΕΔΩ!

Θέλεις να μάθεις πώς θα φορέσεις και εσύ τα NANELA σανδάλια σου; Δες παρακάτω γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο που τολμάνε και φορούν δερμάτινα σανδάλια και μας δίνουν ιδέες για τέλειο styling.

Διαβάστε ακόμα: H Bella Hadid έκανε μια εμφάνιση που δεν μας άρεσε αλλά αποκαλύπτει μια από τις top τάσεις της σεζόν- Εσένα πώς σου φα΄ινεται αυτό το outfit του μοντέλου;

Αυτό είναι το blazer dress που έχει γίνει viral και θα το λατρέψεις!- To φόρεσε μια από τις top fashion bloggers παγκοσμίως

Stelios Koudounaris: Όλες οι λαμπερές παρουσίες στο show του Έλληνα σχεδιαστή- Ποιες Ελληνίδες stars πήγαν στο show;

Keywords
Τυχαία Θέματα