Συγκινεί η Ελεονώρα Μελέτη με το μήνυμα για τον παππού της που «έφυγε» από τη ζωή

Είναι μια παρουσιάστρια η οποία πριν από λίγους μήνες έγινε μητέρα και έφερε στην ζωή τον καρπό του ερωτάς της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, στην οποία θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια από την καρδιά της για τον παππού της που έφυγε από την ζωή, πριν από 18 χρόνια.

Η

γνωστή παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον παππού της. Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος την στήριξε από μικρή με κάθε τρόπο. Πίστεψε σε εκείνη και τις δυνατότητες της. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε δημόσια να εκφράσει την αγάπη της, την θλίψη της για τον χαμό του αλλά και την ευγνωμοσύνη της προς τον παππού της.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες υπό μορφή κολάζ, στις οποίες απεικονίζεται εκείνη σε μικρή ηλικία και ο παππούς.

«Ο παππούς μου, μου έμαθε να κολυμπάω καλά χωρίς να φορέσω ποτέ μπρατσάκια, μου έλεγε πως το μακρύ μαλλί στη γυναίκα είναι φινέτσα, με θαύμαζε σε ο, τι κ αν έκανα, ακόμα κ στο μπαλέτο που φαντάζομαι λίγο αν με ξέρεις μπορείς να καταλάβεις ποσό τραγελαφικο ήταν το θέαμα. Ο παππούς μου ήταν ο πρώτος που στη Τρίτη τάξη του δημοτικού μου είχε πει ” να γράφεις! Γράφεις καλά!” Κ φύλαγε στο δερμάτινο καφέ τσαντάκι του τις εκθέσεις μου σα φυλαχτό. Ο παππούς μου , μου έδινε κάθε Παρασκευή χαρτζιλίκι ένα χιλιάρικο κ μια σοκολάτα των 30γρ ενώ καθόταν στο σαλόνι ακούγοντας ” bolero” k πίνοντας το ουίσκι του. Με άφηνε να δοκιμάσω κ αφού δοκίμαζα με ρωτούσε: ” χάλια δεν είναι?” Ο παππούς μου λίγο πριν φύγει ήταν σε βαθύ λήθαργο αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο όταν του μιλούσα άνοιγε τα μάτια του. Ο παππούς μου πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον. Ακόμα κ το ότι έγερνε λιγο τόσο λίγο, τον αριστερό του ώμο όταν περπατούσε περήφανος…», έγραψε στη λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις 4 Σεπ, 2018 στις 7:25 πμ PDT

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή – Δείτε τα πρόσωπα έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα