Προβλέψεις Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Το πρόγραμμα σας είναι αρκετά φορτωμένο και δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε όλες σας τις δουλειές μόνοι σας. Μπορείτε με τον σύντροφο σας να κάνετε μια λίστα και να τις μοιράσετε. Μην σας πιάνει πανικός

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι τυχερή για εσάς,.Όλα όσα προσπαθείτε να κάνετε πρέπει να πάνε αρκετά ομαλά. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι ζεστές, φιλικές και ευχάριστες. Οποιαδήποτε εργασία ή άλλη εκκρεμότητα πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα και

αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα θέματα που έχουν προκύψει στα οικονομικά σας και τρέχετε για τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας που τρέχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι σας και θα το ανανεώσετε μια και οι αλλαγές γενικά που θα κάνετε άμεσα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Μην αφήνετε καταστάσεις του παρελθόντος να σας επηρεάζουν.Ότι έγινε τότε ανήκει στο παρελθόν,ξεχάστε το και προχωρήστε παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι καλό να μιλάτε πίσω από την πλάτη των άλλων.Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με κάποιον συγκεκριμένα, πείτε και λύστε face to face τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταναλώσετε μεγάλη ενέργεια για την ολοκλήρωση μιας σημαντικής δουλειάς που έχετε αναλλάβει, αλλά πιθανότατα θα αισθανθείτε ότι αξίζει τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αποφασίσετε μαζί με κάποιες φίλες σας να ξεκινήσετε γυμναστήριο,διατροφή και να ασχοληθείτε λίγο με την εικόνα σας γιατί τελευταία την έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα αναγνωριστεί από όλους η μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει στη δουλειά σας και θα ακούσετε επιτέλους το μπράβο που τόσο θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή σας τύχη θα μπορούσε να προκαλέσει φθόνο σε μερικούς από τους συναδέλφους σας, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας ενοχλήσει και να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ασυνήθιστα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν σήμερα, θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή σας. Ήρθε η ώρα για αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια και κοινωνικές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τα πάντα έγκαιρα για να μπορέσετε να ηρεμήσετε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα