Street Fashion στο Παρίσι: Τα στιλ που μας εμπνέουν για να αναβαθμίσουμε άμεσα και το δικό μας!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάτι το μαγικό με το Παρίσι. Όποιος το επισκέπτεται δηλώνει πως ο αέρας του, η αύρα του σε κάνει να θες να αναμειχθείς με τους ντόπιους, να γίνεις ένα με αυτούς και να αποκτήσεις και το στιλ τους.

Κοιτώντας φωτογραφίες από τις γυναίκες στους δρόμους του Παρισιού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας αυτό που συνηδειτοποίησα είναι πως οι ίδιες γυναίκες είχαν βρεθεί πριν λίγες ημέρες και στα shows σε Μιλάνο και Νέα

Υόρκη και όμως, το στιλ τους στο Παρίσι ήταν διαφορετικό, πιο φινετσάτο, πιο ωραίο!

Η πόλη λοιπόν και η αύρα της σε κάνουν να θες να ντυθείς πιο καλά και πιο εμπνευσμένα. Άλλωστε οι Παριζιάνες φημίζονται για το στιλ τους, για την ανεπιτήδευτη ομορφιά τους και για τις μίνιμαλ αλλά εκπληκτικές στιλιστικές επιλογές τους.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις μερικές εικόνες με γυναίκες με εκπληκτικό στιλ που θα σε εμπνεύσουν να εξελίξεις και το δικό σου στιλ. Να θυμάσαι πως η ομορφιά και η προσωπικότητά σου πηγάζουν από μέσα σου. Θυμίσου το αυτό κάθε φορά που πας για ψώνια και ίσως οι επιλογές που θα κάνεις να είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που συνήθιζες να κάνεις μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα: 3 τάσεις που ξεχωρίσαμε στις τσάντες που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα