Που χάθηκε ο Θοδωρής Ρακιτζής

SHOWBIZΤο μουσικό «GR express» τρέχει στο internetΠου χάθηκε ο Θοδωρής ΡακιτζήςΤετάρτη, Σεπτέμβριος 26, 2018 - 14:33

❱❱ Με 27 χρόνια στον αέρα είναι ο πρώτος παρουσιαστής που έκανε το ελληνικό τραγούδι μόδα στη μικρή οθόνη ❱❱ Οι συνεργασίες του με τη Λαμπίρη και η ευτυχία δίπλα στην τηλεοπτική παρτενέρ και σύντροφό του Eλενα Σωτηροπούλου

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Καθημερινά επί χρόνια ήταν η μουσική παρέα μας στην TV! Ο Θοδωρής Ρακιτζής, ο πρώτος Ελληνας παρουσιαστής που έκανε μόδα το ελληνικό τραγούδι στη μικρή οθόνη με βιντεοκλίπ και συνεντεύξεις δημοφιλών

καλλιτεχνών, προσωρινά έχει περάσει πίσω από τις κάμερες...
Σήμερα, ασχολείται με τη διαδικτυακή εφημερίδα του ΑΡΤ Α1 news καθώς και με το διαδικαστικό κομμάτι του καναλιού, ενώ παράλληλα έχει τη δική του web tv, όπου συνεχίζει να κάνει την εκπομπή του «GR express» μαζί με την Eλενα Σωτηροπούλου. Το άλλοτε τηλεοπτικό δίδυμο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στο internet, παίζοντας μουσική και σχολιάζοντας την ελληνική showbiz και όχι μόνο. «Είναι η πρώτη σεζόν που μένω εκτός τηλεόρασης. Είμαι 27 χρόνια σερί στον αέρα και αυτή την περίοδο μαζεύω δυνάμεις. Εκπαιδεύομαι στις νέες τεχνολογίες για να δώσω ένα βροντερό “παρών” και στα media του αύριο» λέει στην «Espresso» ο μουσικός παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής και προσθέτει: «Τα social media είναι αυτά που πρωταγωνιστούν σήμερα και την τηλεόραση, έτσι όπως την κατάντησαν, κάποιος θα την πάρει σύντομα τηλέφωνο να της πει ότι πέθανε... Ζούμε τον πάτο της ελληνικής τηλεόρασης!»

Παθιασμένος

Και παρότι η μικρή οθόνη είναι κομμάτι της ζωής του, δηλώνει με ειλικρίνεια ότι δεν του λείπει. «Για μένα η εκπομπή μου ζει και πρωταγωνιστεί, οπότε, όχι, δεν μου λείπει. Είμαι παθιασμένος αυτή τη στιγμή με αυτό που κάνω στο ΑΡΤ, γιατί βοηθάω τα νέα παιδιά που πλαισιώνουν την ομάδα να εξελιχθούν στην τηλεόραση και τους μεταδίδω τις γνώσεις μου. Γι’ αυτό και δεν κοιτάω το ρολόι. Είμαι στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά είναι κάτι που μ’ ευχαριστεί πάρα πολύ. Εξάλλου, κι εγώ ο ίδιος παίρνω γνώσεις καθημερινά από τον Γιώργο Καρατζαφέρη» μας λέει.

Ο Θοδωρής άρχισε μεν από τις μουσικές εκπομπές με τον κόσμο να συρρέει κατά δεκάδες σε κάθε γύρισμα, προκειμένου να δει από κοντά τον εκάστοτε καλλιτέχνη που φιλοξενούσε, στην πορεία όμως η τηλεόραση άλλαξε, το gossip κατέκλυσε την ελληνική TV και ο παρουσιαστής... υπέκυψε και αυτός στο νέο μοντέλο! Κάνοντας συνεντεύξεις, συνεργάστηκε με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «Super Star». Η συνεργασία τους κράτησε για χρόνια, με τον ίδιο να έχει μια σταθερή θέση στο πάνελ της εκπομπής.

Ραδιόφωνο

Ενας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει στη ζωή, όπως λένε, και το ίδιο συνέβη και με τον παρουσιαστή, ο οποίος φεύγοντας από το «Super Star» επέστρεψε στα μουσικά του μονοπάτια. Μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ξεκίνησε τη μεταμεσονύκτια -μουσική- εκπομπή του «Style GR», κάθε Σάββατο (01.00-03.00) μαζί με την Ελενα Σωτηροπούλου. Παράλληλα, «έτρεχε» το ραδιόφωνο του καναλιού από τη θέση του διευθυντή, μέχρι τη στιγμή που, πρόπερσι, επέστρεψε στο πλευρό της Λαμπίρη, αυτή τη φορά στο κανάλι Εpsilon.

«Ηταν μια ευχάριστη συνύπαρξη αυτή με τη Χριστίνα. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πάρα πολύ καλά, όμως η περσινή σεζόν δεν μας βρήκε μαζί, γιατί η εκπομπή άλλαξε στιλ και εγώ δεν... κόλλαγα ουσιαστικά με το καινούργιο concept. Με τη Χριστίνα θα ξαναβρεθούμε στο μέλλον, γιατί είναι μια σχέση που κρατάει στον χρόνο και δεν διακόπτεται ποτέ» αποκαλύπτει ο παρουσιαστής. Στην προσωπική του ζωή είναι ήρεμος και ευτυχισμένος, παρότι φροντίζει να την κρατά μακριά από όποια δημοσιότητα. Ωστόσο, αυτοί που βρίσκονται κοντά του γνωρίζουν καλά ότι για τη γαλήνη του «ευθύνεται» η επί χρόνια σύντροφός του και τηλεοπτική του παρτενέρ Ελενα Σωτηροπούλου.

Ομως, ο Θοδωρής Ρακιτζής είναι και μπαμπάς! Ο γιος του Γιώργος-Σταύρος παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνική ομάδα και εκείνος τον ακολουθεί σε κάθε αγώνα του. Γιατί μπορεί να έχει «γράψει» πολλές εργατοώρες ως επαγγελματίας, αλλά τον πιο τιμητικό τίτλο τον κέρδισε, όπως λέει, όταν έγινε μπαμπάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα