Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη τον οποίο πλήρωνα ως παραγωγός»

Στη Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάματος.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 14. Ο πατέρας μου μού έλεγε “πρόσεχε”, γιατί έρχονταν κάποιοι περίεργοι κύριοι στα τραπεζάκια που εγώ σέρβιρα με κοντά παντελονάκια τότε, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, οπότε ήμουν πάντα ενήμερος για τις παρεκκλίσεις των ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Στον δικό μας χώρο είναι κοινό μυστικό. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το βιογραφικό ενός ανθρώπου για να καταλάβεις από τι μπορεί να έχει περάσει. Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για εμένα, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί, που δεν είναι απλώς ένα και δύο περιστατικά», συνέχισε ενώ πρόσθεσε με ειλικρίνεια ότι «μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο πλήρωνα εγώ, ήμουν ο παραγωγός, και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την εργασιακή μας σχέση».

Διαβάστε περισσότερα:

Ξεσπά η Κοραλία Καράντη στο “Καλύτερα δε γίνεται”: «Έλεος με την ανθρωποφαγία – Ας με κανιβαλίσετε»

Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη! Δείτε πως αποκάλυψε ότι θα γίνει μανούλα!

Σάκης Τανιμανίδης: Ο λόγος νοσηλείας της Χριστίνας Μπόμπα και η νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα