«Ο Αλέξης Παππάς είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο, του κακού»

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και η Ελένη Βουλγαράκη συνάντησαν τον Γιώργο Σκούρτη, τον άνθρωπο που χειρίζεται τους λογαριασμούς του Αλέξη Παππά στα social media.

Ο Γιώργος Σκούρτης μίλησε την κάμερα την εκπομπής και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τον παίκτη του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο ρόλος του κακού. Είναι ένας

ρόλος το να μιλάει λίγο παραπάνω από τους άλλους, είναι ένας ρόλος να απαντάει στους άλλους, σίγουρα υπάρχουν και σκηνές που δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί από την αντίπαλη ομάδα», τόνισε ο ίδιος.

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάτι μεταξύ του ηθοποιού και της Ελευθερίας Ελευθερίου, ο Γιώργος Σκούρτης είπε ότι «οποιαδήποτε κοπέλα στο Survivor μπορεί να γοητευτεί από τον Αλέξη αλλά ο ίδιος δύσκολα να γοητευτεί με κάποια».

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο μήνυμα της Αλέσια που προβλήθηκε στο παιχνίδι. «Μακάρι να είχαν κάτι. Μας θέλει το κορίτσι, ο δικός μας είναι λίγο… πιο. Μετά το παιχνίδι ίσως. Προς το παρόν δεν έχουν κάτι», είπε.

Για το στιγμιότυπο που ο παίκτης έφυγε μαζί με τον Κρις  και όσα γράφτηκαν από τη Soula Glamorous και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ότι έδειραν άνθρωπο, ο Γιώργος Σκούρτης απάντησε: «Το να σηκώσει χέρι ο Αλέξης το αποκλείω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Η no makeup φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και το δημόσιο μήνυμα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα