Στόρμι Ντάνιελς: Έδειξε on-air πως μοιάζει το μόριο του Ντόναλντ Τραμπ!

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε σκάσει η είδηση πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, είχε σεξουαλικές επαφές με την Αμερικανίδα πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μελάνια.

Οι αποκαλύψεις για τα ερωτικά βράδια ανάμεσα στον Πρόεδρο και την πορνοστάρ δεν έχουν σταματημό. Μάλιστα, η ίδια εξέδωσε και βιβλίο στο οποίο περιγράφει αναλυτικότατα τις σεξουαλικές επιδόσεις του πλανητάρχη, αναφέροντας και την παραμικρή λεπτομέρεια της συμπεριφοράς του μεγιστάνα.

«Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη αισθανόμουν ενοχλημένη που με γαμ….σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ…Ήταν πιθανόν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη», έγραψε η Στόρμι Ντάνιελς στο βιβλίο της.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάστηκε εκτενώς από Αμερικανό παρουσιαστή talk show όπου βρέθηκε ως καλεσμένη η σταρ της βιομηχανίας του πορνό. Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, κάλεσε την Στόρμι Ντάνιελς να δείξει με τι είδους μανιτάρι μοιάζει το μόριο του Αμερικανού Προέδρου, από έναν δίσκο γεμάτο με ομοιώματα μανιταριών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Λουίζας Βούρου μετά τη γέννηση του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα