Ο Νίκος Αλιάζης παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν σε ένα μαγικό χώρο με Guest Star τον Λάκη Γαβαλά και κέρδισε τις εντυπώσεις

O Nίκος Αλιάζης είναι ένας από τους νέους καταξιωμένους σχεδιαστές που έχει καταφέρει να προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του με τις μοναδικές δημιουργίες του. Στο παρελθόν είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού, αλλά ο ίδιος αποφάσισε πως ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη χώρα του και να δημιουργήσει υπέροχα ρούχα κάνοντας περήφανους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλους μας.

Το τελευταίο του show που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΣΕ κέρδισε τις

εντυπώσεις. Το μαγευτικό τοπίο, τα υπέροχα ρούχα αλλά και η επιβλητική παρουσία του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχο του σχεδιαστή ήταν όλα όσα μας κέρδισαν παρακολουθώντας το show.

Ο τίτλος της νέας συλλογής είναι «Speranza» που στα ιταλικά σημαίνει «ελπίδα», ένα μήνυμα που ήθελε να περάσει ο σχεδιαστής προς τα έξω σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας.

Το show του σχεδιαστή παρουσιάστηκε και στο FF Chanel, ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια μόδας στο You Tube, κάτι που από μόνο του δείχνει το πόσο ιδιαίτερο ήταν αλλά και πόσο καλή δουλειά έκανε ο Ζακυνθινός σχεδιαστής με τα ρούχα που σχεδίασε.

O ίδιος σχολίασε για αυτή την επιτυχία του: «Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο! Η επίδειξη μας φιλοξενείται από το FF CHANNEL, το μεγάλυτερο κανάλι αναμετάδοσης επιδείξεων μόδας στο YouTube με πάνω από 1.390.000 συνδρομητές. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη τιμή από το να βλέπεις τη δουλειά σου δίπλα σε αυτή μεγάλων οίκων του εξωτερικού.»

Η συνολική διάρκεια ήταν 9 λεπτά και στο show είδαμε πολλά γνωστά μοντέλα, όπως η Υβόννη Ντόστα, η Μαριάννα Παινέση αλλά και η Σίσσυ Παπατσώρη.

Ο σχεδιαστής είπε για την επίδειξή του: «Σε μια εποχή δυσκολιών και δύσκολων καταστάσεων μια ομάδα νέων παιδιών ήταν στο πλευρό μου, όταν αποφάσισα να πραγματοποιήσω μια επίδειξη μόδας, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Έτσι, λοιπόν απόψε σας παρουσιάζουμε τη νέα μου συλλογή που λέγεται “SPERANZA”, δηλαδή ελπίδα. Ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν, ελπίδα ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι μαζί δυνατοί και αισιόδοξοι για το αύριο. Η επίδειξη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, σε έναν κόσμο με οικονομικά προβλήματα, ιούς και “ψεκασμένους” ανθρώπους. Μπορεί οι συνθήκες να μη μας το επέτρεψαν και να μη σας είχαμε όλους εκεί, αλλά μπορείτε να είστε μαζί μας σε αυτό το ελπιδοφόρο ταξίδι και θα χαρώ πολύ να κοινοποιήσετε και να μοιραστείτε το βίντεο αυτό με τους φίλους σας.»

Τα ρούχα που είδαμε στην νέα ανοιξιάτικη/ καλοκαιρινή κολεξιόν του σχεδιαστή ήταν πολύ ιδιαίτερα. Το ροζ, το λευκό και το κίτρινο ήταν οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν, ενώ τα φλοράλ prints σε παλ τόνους κέρδισαν επίσης τις εντυπώσεις. Δες παρακάτω τη νέα συλλογή!

Τα puffy sleeves στο shirt dress του Νίκου Αλιάζη ήταν μια λεπτομέρεια που αγαπήσαμε. Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που αγαπήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά αποτελεί τάση και για το καλοκαίρι του 2021.Τα παλ σχέδια που είδαμε στο show μας κάνουν να ανυπομονούμε για την καλοκαιρινή σεζόν.  Φωτογράφος: Panos Perantakos
Bίντεο: ENFRAME Creative Studio

Διαβάστε ακόμα: O πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το καλοκαιρινό muscle t-shirt…όλο το Φθινόπωρο! (VIDEO)

Η Negin Mirsalehi αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες της τάσεις για αυτόν τον χειμώνα

Τα Halloween κοστούμια που μας εντυπωσίασαν από τις αγαπημένες μας influencers!

Keywords
Τυχαία Θέματα